"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. január 31., kedd

Running in cold weather

A fenti lett volna a poszt címe, akkor amikor még volt kedvem megírni. Közben nagyon este lett, és szóba se jöhetett a futás, hiába voltam tegnap a hidegben, ami nem is volt igazán hideg ha számításba vesszük, hogy ma 6 óra körül (ez nálam a legkorábbi futóidő) már -10 felé kacsintgatott a hőmérő. Valami kibaszatos kurva cidri van, káromkodom, bocs, de bosszant, hogy pont az időjárás bahik ki velem, amikor annyi minden máson elcsúszhatnék. De nem, most azért satnyul a program, mert hideg van. Délelőtt még mínuszban futós lelkesítő posztot akartam írni, mert nem is ment rosszul a hétfő esti kocogás, habár úgy éreztem, hogy leszakad a vádlim, mint utóbbi kiderült elszorította a térdzokni és a leggings a melegítő alatt. Kígyóknak lábsó, hülyéknek szívlapát (tudom, h ezt már fb-n is írtam, de új aranyköpésem, és nem félek használni). Szóval olyanokat akartam írni, hogy a hideg jó, mert elnyomja a lábfájdalmat, kitisztítja a pórusokat, jobban növeli az állóképességet, bla bla bla bla. De most mégis kinek (minek) írjam, amikor magam sem hiszem, hogy épp eszű ember kimegy ebben az időben ha nem muszáj.
*3 mondat hiszti és toporzékolás jön még ide*
Megnéztem, szerdától vasárnapig nappal -7, -11, éjszaka -15-18 fok lesz nálunk, gondolkozom rajta, hogy vastag pamutharisnyát húzok a farmer alá...
Ketkettel arra jutottunk, hogy amíg nem lehet futni, addig csökkentjük a kalóriabevitelünket naponta olyan 200-al, így kimaradnak a mandulák, sajtok és a csütörtöki csoki, valamint a grahamet több helyen abonetre cseréljük.

Megvolt ma az első nyirokmasszázsom, és melegen ajánlom neki, hogy használjon, mert tökön szúrom magam ha semmi értelme nem lesz annak, hogy hol röhögve visítok a fájdalomtól, hogy vergődök az asztalon mint egy partra vetett hal. Annyira fájt a combom belső felén, a mellkasomon és a felkaromon, hogy rendesen beleizzadtam és belefáradtam. Enikő azzal biztatott, hogy csak az első fáj ennyire (hm, ezt mintha hallottam volna már ezelőtt valahol...).

Valamelyik nap megalkottam az almás-fahéjas jogobellás túró advanced fajtáját, ahol még kell bele vágni 2 kis gerezd almát és plusz fahéjat, nyam nyam nyam, csám csám csám.

Érdekel valakit, h mit kajálok?
Ez volt tegnap:
- 2 graham, 5 dkg sonka, kv
- 20 g zab, 2 dl tej, földimogyoróval (nyamm)
- 15 dkg afrikai harcsa, párolt ződ, brizs, kv (arra kellett jutnom, hogy a hal 100x inkább finomabb mint a csirke-pulyka mell, és sokkal kevesebb a kalória is benne, ezért nem baj, ha halat és csirkecombot eszem leginkább, ezeket szeretem, a mellek meg anyuci kicsi finnyás elkényeztetett fiainak való, akik mást nem hajlandóak megenni, mert idióták)
- 2 graham, 2 tojás, uborka
- nyamnyam csámcsám túrós finomság (lásd feljebb)

Ma:

- 2 tojásból rántotta, hagyma, oliva, 2 graham, kv
- 5 dkg sonka, 2 szelet rossz ízű sajt, 2 abonet, paprika
- 2 merőkanál leves répával kicsi krumplival, pulykanyakhusi a levesből kb. 15 dkg + torma
- 1 db citromízű narancs, barackos jogobella

- 10 dkg sonka, 1 tojás (fakanállal ettem meg a serpenyőből a kutyulékot:P)

6 megjegyzés:

  1. Ebben az időben én sem kockáztatok. Kíváncsi vagyok, fog-e hiányozni a futás. A társaság biztosan :(

    VálaszTörlés
  2. Leszóltad a sajtomat, leszóltad a narancsomat! Hálátlan kölke!!! (amúgy tényleg szar mindkettő, de meg kell enni, dréga volt:P )
    Olyan nyam nyam csám csámos gecemicét nekem is csináljál, jó?:)

    VálaszTörlés
  3. So sorry my dear,kapsz túrós csemegét jutalmul, ok?:) (nincs már almás fahéjas jogobellám:(()

    VálaszTörlés
  4. Nekem maris hianyzik, hulye depis hisztis dog lett belolem, odaig mereszkedtem h regelfelejtett kis exemre dobtam egy sms-t. Ne kerdezzetek miert :D
    Futast ide, de azonnal!

    VálaszTörlés