"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. január 9., hétfő

First day of the game

Hajnalban jött Ketket az első nagy mércére és fotó show-ra. Mindent alaposan dokumentáltunk, a lent látható képek és táblázat lesz a referencia, a zéró minta.

Leszögezhetjük, hogy mindenhol jó kövér vagyok, de még ezen felül is vannak kritikus pontok. Ami a leggányabb, és egészségügyi szempontból is a legveszélyesebb, az a nagy pókhasam. Lehet látni, hogy ott van a legvastagabb hájréteg, általánosan elmondható, hogy mindig hasra hízom (mármint a legtöbbet), de szerencsére innen fogyok legelőször is.
Aztán ott van még a hát, ez a kedves drága dunna, NDK-s úszónők megirigyelhetnék:)
Azon ritka kövér csajok egyike vagyok, akinek alig van melle, remélem nem tűnik el 100%-ban ha lefogyok, mert nem szívesen csináltatnék műből 2 gombóckát oda. Persze annyira nem elégedetlenkedem, mert képzeljük csak el, ha a jelenlegi méretemhez még 2 nagy csöcs is társulna, hát az nem lenne valami épületes látvány...
Nah, és a lényeg:





 Hát így állunk...


9 megjegyzés:

  1. mi az a pupi?:)
    egyébként üdv a blog írós világban:)
    én lemaradtan arról, hogy ketket a tesód, ráadásul iker, maikor megnyitottam az oldalt, megláttam a képeket, akkor azért néztem egy nagyot, hogy ezt így hogy, hogy vannak itt ketket kezdő képei?:D aztán olvastam...:)
    debra

    VálaszTörlés
  2. Hehe, a pupi az a köldök:)
    Hát, jók lennének nekem tesóm kezdő képei,az még jóóó 10 kg mínusz. Bár látványra csalóka, mert bennem "több az anyag":)

    VálaszTörlés
  3. Hihi, en is ugyanazt lattam, h nini Ketket, meg a labujjacskaitok is ugyanolyanok :))) pedig en meg tudtam is h ikrek vagytok :)
    Nem a pontos meretek, hanem az osszhatas, telleg Ketket kezdo fotoi :)

    Es isten hozott a fedelzeten :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi Kapitány:)
    Pécsen is van wifi?:)
    Pedig pont egy órája egyeztünk meg Ketkettel, hogy alkatilag nem igazán hasonlítunk, bár a lábujjunk tényleg egyforma:)
    Oké hogy van vmilyen százalékos egyezés, de ha egymás mellé tennénk, akkor lehetne látni a sok különbséget.

    VálaszTörlés
  5. Olvasód,és egyben szurkolód lettem..Naná, suttyomban követem a példát.Macsek

    VálaszTörlés
  6. Szia Macsek, hát meghatódtam, köszi:)
    Miért "csak" suttyomban?:)

    VálaszTörlés
  7. haaaaaaaaaaaaajraaaaaaaaaaaaaa :)

    VálaszTörlés
  8. én is egyből Ketket kezdő fotóira asszociáltam :D bár te talán jobban alma típus vagy. viszont így a képekről meg nem mondtam volna, hogy ennyi a tömeged, olyan 85 kg-ra tippeltem volna első ránézésre :D a mell meg... 111 cm, ha ez a kicsi, akkor az én 86 cm-m micsoda? :D

    VálaszTörlés
  9. Najó, de mell alatti érték 100, szóval a mell 11 cm, ami egy B-s kosár, ekkora segg mellett.. Ha olyan vékony lennék mint te, akkor szerintem simán rám vernél mellügyileg...hátha meglátjuk:)
    Első ránézésre kiegyeznék én is a 85 kg-al:D Mondjuk elég nehéz csontú fajta lehetek, amikor 76-78 kg voltam akkor lapos volt a hasam és kiállt a csípő csontom, és alig néztem ki kövérnek, pedig az is sok kilóban.

    VálaszTörlés