"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. január 11., szerda

Day #3

Frankón megy minden, nincs fennakadás. Igazából finomakat eszünk, teljesen energikus vagyok, ellentétben a múltbéli fogyókúrákkal, ahol már a második napon erőtlennek éreztem magam és levertnek.
Vacsora előtt nem voltam éhes, de ahogy túl voltam rajta, rám tört az éhség, sikított a belem a szénhidrát után. Hát igen, estére mindig jobban esik a kaja mint reggel, másokkal is így van?
A mozgás 1 óra gerinc torna volt, nagyon jól esett, főleg hogy az ember is betársult az activity-be. Majd meg pusztultam a röhögéstől, amikor egy két gyakorlattól nyögött mint egy vénember és átkozta a videóban a csajszit:) Comb és csípőügyileg nagyon laza vagyok, nekem kényelmes a lótuszülés, egy csomó állatságot nem tudok csinálni:) Szóval funny volt, és mégiscsak égettem egy kis kalóriát valamint ellazítottam az izmaimat. Érdekes, hogy ma érzek izomlázat a lábamban, ez inkább a tegnapelőtti futás utóhatása lehet, nem?
Rájöttem, hogy ebéd után sem funkcionálok kávé nélkül, így ittam egyet. 

Kaja:
- 3 tojásból rántotta, pici olivaolaj, hagyma, 2 graham, kv
- 5 dkg light sajt, 10 dkg sonka, 2 pizzás abonet
- 20 dkg afrikai harcsa, párolt ződ, 1/4-ed zacsi barna rizs, kv
- narancs, light jogobella
- 10 dkg sonka, 2 tojás, paprka

Inni:
- 1,8 l víz
- 1,1 l tea

Megyek ma masszázsra...:)

10 megjegyzés:

  1. Ha a vacsorához lenne még 2 abonett, nem éreznéd jobban magad?

    VálaszTörlés
  2. Boszi: de:) igazából ha fele sonka lenne és még pár abonet akkor az laktatóbb lenne nekem, de az a koncepció h estére már nulla szénhidrát.

    Debra,vidéken, azon a településen ahol dolgozunk van egy nagyon szuper gyógymasszőr csajszi, hozzá járunk rendszeresen egy ideje. Heti egyszeri alkalom csodákra képes.Eddig gyógyra jártam, de ki fogom próbálni majd most a nyirok és fogyasztó masszázst is, bár utóbbiak sokkal jobban fájnak mint a gyógy. Ketketnek szuperül bevált, egyszerűen szétmorzsolta Enikő a zsírszöveteit, inni kell rá állat mód, és takarodik ki a szervezetből a zsír:) A kék zöld foltokat meg el kell viselni...

    VálaszTörlés
  3. lehet egyszer én is kipróbálom ezt a masszázst, mindketten jókat írtok róla, keresek valami helyet Bp.-en

    VálaszTörlés
  4. Én támogatom:) szerintem mindenképpen gyógymasszőrt keress, mert nagyon sok a hoki masszőr, akik csak bajt csinálnak, vagy jobb esetben csak "összetapogatnak".
    Elsőre irtóra fáj, és úgy érzed mintha megvertek volna, de hosszú távon komolyan qvajó, nem fáj sehol+ általános jó közérzet biztosított.

    VálaszTörlés
  5. én is így vagyok a vacsorával :( ráadásul tegnap 1000 kcal elégetés után 2 turmix volt ebéd után, hát azt hittem megpusztulok, egész alvásig szédelegtem :(
    ezért én inkább picit tolom az ebédet, most majd 2-fél3 körül fogom megenni, mert így nap közben nem annyira zavaró ha kicsit éhesebb vagyok. és akkor az uzsi mehet 6 körül, futás után (10kor) meg a vacsi.
    neked hogy vannak elosztva a kajálások időben?

    VálaszTörlés
  6. Olvastam, hogy brutál sokat mozogsz és ehhez alig eszel, nem kellene feljebb tolni a kaja adagot?

    Nálam reggeli fél 8
    10órai 10kor
    ebéd 1kor
    uzsi 4-5 körül
    vacsi 7 körül

    De hozzátartozik, hogy 10-11 felé már alszom jó esetben, mert 7re járok melózni.

    VálaszTörlés
  7. Jó az a koncepció, hogy estére semmi szénhidrát, de én nem tudnám betartani :(

    VálaszTörlés