"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. január 17., kedd

Cidri

Felmondok az időjárásnak. Legyen meleg, jöjjön a tavasz, mert kockásra fagy a méretes seggem. Mára tervben van futás, persze ha megint -5 alatt lesz délutánra a hőmérséklet akkor kitalálok valami alternatívát, mert ez túl hideg a szabad levegőn tartózkodáshoz. Nálunk  -9 -12 fokos reggelek vannak, brrr.

Tegnap ezt ettem:
- 5 dkg sonka, 4 abonet, paprika
- 40 g zab, 20 g mandula, 2 dl tej
- 15 dkg csirkecomb, párolt zöld és rizs
- 2 graham, 2 tojás, jégsaláta
- 125 g túró, 1 light jogobella

Inni csak valamivel több mint 2 liter ment le, seggberúgás nekem, tessék többet inni!

Most számoltam ki, hogy az első mérvadó fotózásra és mérésre felpuffadt lufi állapotban fog sor kerülni, ami több mint bosszantó, mondhatom:(

Van már valakinek tapasztalata bőrfeszesítő krémmel? Eddig elég jól követte a bőröm a fogyások/hízások váltakozását, de folyton csak öregszem, így nem árthat ha kencselem valamivel magam főleg hastájékon, nem?

Tiszta fos ez a nap.

14 megjegyzés:

  1. LOL :) Ne struccoljál, nincs kibúvó ha hideg van ha nincs, futni fogunk, azt a 1,5-2 kilcsit kibírod.

    VálaszTörlés
  2. :D:D:D jól elvagytok :)
    akkor kövi fotózásnál együtt puffadozunk, mert nekem is úgy jön ki :/ pedig 10 nap után akartam eldönteni, hogy maradjon még a diéta, vagy legyen 2000 kcal sok sporttal

    VálaszTörlés
  3. tudom, hogy neked Alaszkában lenne a helyed:D
    még eldöntheted attól , majd mi megszavazzuk:)))ha belemész a heti 5x4 óra edzésbe, akkor mindenképpen kell a 2000 kcal...
    Annyi edzés mellett jóformán azt eszel amit akarsz. Persze nem csülköt kolbásszal és tésztahegyekkel, de érted mire gondolok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2 éve pont ennyi edzés mellett pont ilyeneket ettem, és egy grammot se híztam :D jó mondjuk nem csülköt meg kolbászt, inkább hamburgert pizzával, csokit kürtöskaláccsal, fene az emlékekbe, már csorog a nyálam :D

      Törlés
    2. Hehe:)
      én inkább csokit ennék sütivel ilyen esetben:)

      Törlés
  4. Kenegesd magad feltétlenül! Én kentem, eleinte minden nap, nem lett gáz, és nem tudom, hogy a kenőcs miatt (Avonos volt), vagy mert mázlista vagyok, de inkább nem kockáztatnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajah, én sem, bár még sosem használtam ilyen feszesítő krémet, így nem is tudom melyik lenne jó, de a héten mindenképp beszerzek egyet.
      Hasra, seggre, felkarra?

      Törlés
  5. Térdtől felfelé kb. mell alattig, plusz könyöktől vállig, legalábbis én így csináltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerinted a narancsbőrnek érdemes nekimenni vele? :/

      Törlés
    2. Fú, akkor valami gyorsan felszívódó kell:)
      Igy csinálom én is, inkább több helyre mint kevesebbre:)

      Törlés
  6. Az van közben Boszi, hogy konzultáltam bőrfeszesítés ügyben a gyógymasszőrömmel, és ő azt mondta, hogy csináljam, ha nagyon akarom, de nálam nincs értelme, nem lesz rá szükségem, ne fossak. Persze a heti egy nyirok masszázs és tekercselés mellett, amiben van valami brutál feszesítő cucc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az szuper! Én nem értek hozzá egyáltalán, de aggódtam, hogy baj lesz, ezért inkább kentem, de nyilván a masszőr jobban tudja. Lehet, hogy nekem is csak pénz és időpazarlás volt, de biztos, ami biztos.

      Narancsbőr: a barátnőm szerint rajtam nincs. Szerintem van, de nem sok. Nem tudom, hogy ez a krémezés miatt van, vagy mert iszok 4-5 litert naponta (azért, mert kívánom). Vannak kifejezetten narancsbőr elleni krémek is, amennyire téged zavar a combod, egyszer biztosan kipróbálnék valami márkásabbat intenzív kúraszerűen.

      Törlés
    2. Funny, mert beszélgettünk Enikővel a narancsbőrről is, ő hozta fel, hogy ami van azt úgy eltünteti a fogyasztó és nyirok masszázzsal, hogy nem is marad.
      Hiszek neki, mert eddig velem csak jót tett, és eddig mindenben igaza volt:)

      Mesélte, hogy van egy vendége brutál narancsbőrrel, akinek egyszerűen rettentően nézett ki amikor elkezdett járni hozzá, ám mostanra ugyan még látható neki, de ég és föld a különbség.

      Mindenesetre örülnék ha valaki tudna mondani egy tuti krémet, mert eddig én csak egy Avonosat használtam régebben, de az kb mint a halottnak a csók.

      Törlés