"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. január 18., szerda

3,17 km!!!Yeah, fuckin' YEAH!

Igen, igen!Én voltam, lefutottam egyhuzamban - kb. 100 méteres orrfújásos belegyaloglással - 3,17 kilométert. Baszki!Nem hittem volna, hogy ezt le tudom írni a harmadik futásom után, a program 10. napján. És nem volt hörgés, levegő kapkodás, oldal szúrás, beledöglés. Jól esett, nagyon jól, bár rendesen elfáradtam:) Ráadásul nyomtam rá 1 km gyaloglást levezetésnek. Pedig el sem akartam indulni, mert nálunk hó van, a bicikli út amin futunk tiszta csúszós volt, és ha csúszós, akkor az nem Tittinek való vidék, főleg ha totyogáson kívül mást is elő kell adni. Az első 1,5 km-en zabszem volt a seggemben, úgy futhattam mint aki befosni készül,be voltak feszülve az izmaim, féltem, hogy elcsúszom. Aztán kezdtem fáradni, és abbahagytam a feszítést, tesóm közben folyamatosan lökte a rizsát mindenféléről, ráadásul 1,5 km-ig beszélgetni is tudtunk. Utána mondtam, hogy nekem innentől légzés és tartalékolás, igazából 2 km-t akartam egyben, de megembereltem magam, és végig kocogtam a távot. Hahh!Felemelő érzés volt!Virult a fejem rendesen. El sem hittem volna korábban milyen sikerélmény lehet a mozgásban. Sejtettem, hogy nem egy abszolút tunya kövér csaj vagyok, aki 30 méter után kifekszik, de a tegnapi teljesítménnyel még magamat is megleptem. Minden szerénység és nagyképűség nélkül mondhatom, hogy ügyes vagyok, nagy adag akarás van bennem, vállveregetés és pacsi. Na jó, befejezem, mielőtt még elszállok:)

Különben futás előtt nagyon bepöccentem a felső szomszédra. Nálunk közös lifthók van, mindenkinek van egy kis ablak a wc-ben és a fürdőszobában, ami oda néz, plusz nekünk a gázkazán kéménye is ott fut. És akkor mire megyek haza délután? Benyitok a klotyóra, és 2 kiló sitt borít mindent. Grrrr!!! A felső szomszéd felújít, és gondolom csináltak valamit a wc-ben, de hogy lehetnek ekkora béna faszok, hogy a sittet és öklömnyi tégla darabokat beszórnak a lifthókba? Felmentem szólni, hogy sokkal óvatosabban Mekk Elek, mert drága lesz a kéményemet megcsináltatni (mármint nekik), de azt hiszitek kinyitották az ajtót? Hát persze hogy nem...Úgyhogy sárkánykodhattam magamban tovább, amit az ember tetőzött azzal, hogy közölte, nagyon cuki vagyok amikor így mérgelődöm:D Na ekkor vettem fel a futócipőmet....

Tegnapi kaja:
- 3 tojás rántotta, oliva, hagyma, 2 graham
- zab, mandula, tej
- 15 dkg pulykamell, b.rizs, párolt zöld
- narancs, joghurt
- 4 dkg sonka, 2 tojás, 3 abonet, 1 paprika (itt 10 dkg sonkát kellett volna és nuku abonet, de olyan farkas éhes voltam a futás után, hogy muszáj volt a szénhidrát, de nem lesz belőle rendszer, Ketket le is bahott ma reggel..:( )

Több mint 4 litert ittam (good girl).
Örülünk:)

7 megjegyzés:

  1. a szomszedot akkor is oszd le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mint kiderült tulajdonost cserélt a lakás, egy csaj vette meg, aki nincs itt, nem is lesz, a kivitelezők meg felújítanak.
      egy munkás bandának hiába mondom, max betörik az ablakom:( nincs igazság.

      Törlés
    2. A szomszédnak írj tértis levelet, csak hogy legalább nyoma legyen.
      A futáshoz gratulálok! (Ma olyan egysíkúak a kommentjeim, miért mindenki egyszerre lett ilyen szuper? :)))

      Törlés
    3. Köszi:) Hétfőn biztos front volt:)

      Már lenyugodtam szomszéd ügyben, következő húzásig adok még neki egy esélyt:)

      Törlés
    4. Milyen esélyt? Gyűjtök neked kiskutyaszart zacskóba, azt rákenheted a lábtörlőjére:DDDD

      Törlés