"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. március 2., péntek

Na kinek van megint 5 új nadrágja?:) (54)

Nincs időm litániát írni, de szorgosan fotóztam a ditéához kapcsolódó dolgokat, így most sok képet kaptok, kevés rizsával:)
Először is, a szerdai masszázson betekercselés után így nézek ki:D Szerintem nagyon vicces, mint egy kis Michlein baba:D Ezután 4 polártakaró alá vagyok bedunsztolva, és szundítok egy félórácskát, ami a megfizethetetlen kategória a nap közepén:) 

Szerdán és csütörtökön is futottam, előbbin először egyedül, teljesen azt hittem, hogy csigalassú vagyok, mert Ketket nem adja a tempót, de a végén kiderült, hogy eddigi legjobb időmet mentem:) Aztán csütörtökre sikerült megfázni, igazából a torkom fáj és kicsit gyenge vagyok, de csak lenyomtam a szokásos 3 kilcsimet, nagyon nyögve nyelősen ment. Furcsa izomfájdalom volt a lábamban végig, és a fájó torokkal lihegni nem olyan jó. A mai futáson gondolkozom még, nagyon szeretném, hogy meglegyen a heti 5x-i mozgás, mert határozottan érzem a  különbséget. Másabb most ez a 2 hét mint az előző, amiben semmit sem mozogtam. Szerintem alakul a combom, lógnak a gatyáim mint állat. 

Ami viszont az ikerlét megfizethetetlen mivolta - számos egyéb más dolog mellett - hogy feltúrtam Ketket gardróbját, és 5 ultrafasza nadrággal gazdagodtam megint:) Az összes nadrágja jó rám amit 85 kg-osan hordott, sőt!Azt mondja, hogy őt akkor ezek már eléggé szorították, nekem meg teljesen jók, pedig most 88,2 kg vagyok, ami arra enged következtetni, hogy alapjáraton keskenyebb a csípőm, laposabb a seggem mint neki. Ezt különben régen is gyanítottam, csak hát mindig én voltam a kövérebb. Viszont a formánk hasonlít annyira, hogy ami neki jól állt az nekem is, így nincs kárba veszett nadrág, se felső. Mekkora jóság már, hogy egy ilyen átmeneti időszakban is van 8 db farmerom ami teljesen fit, és nem kell költenem pénzt feleslegesen, és nem is 2 nadrágban járok mindenhová. Hahh, ugye látszik, hogy mennyire örülök?:))) Jah, a képen lévő trikót is tőle kaptam, és a párom megdicsért benne, hogy milyen jól áll a hasamon.

Ezen a képen a tegnapi resztelt máj light ebédünk látható. Isteni finom volt, valamiért eddig nem ettünk csirkemájat, pedig csak 128 kcal/10 dkg, tele van vassal, ami diéta idején nagyon hasznos, és pótolandó. Ma is ilyet fogok csinálni:)

Holnap lesz a 10 éves érettségi találkozóm, nagyon várom már, kíváncsi vagyok a bandára. Igyekszem 1400 kcal-on belül maradni, de az összetétel biztos el lesz szúrva. Nem akarok ott finnyáskodni meg parádézni a többiek előtt, majd lightosan kajálom azt ami lesz, elvégre csak 5 évente van ilyen event...




Jó hétvégét mindenkinek!:)

10 megjegyzés:

  1. Na basszus, én akkor túlzabáltam a napot! 188 kcal-lal, mert én zabot tízóraiztam tejjel, te meg kihagytad az ebéd utáni kávét. Uhh, sokkal sokkal többet ettem, 1577, még jó h 2 kört futottam. Erre figyelni kell!
    A naci pedig szuper, ott a háttérben az a retros zacsi mind tele volt ruhákkal:)
    Tekercses foto tényleg cukker:)

    VálaszTörlés
  2. Hu basszus, tényleg! Jól bezabáltunk uzsira, nekem mondjuk nem lett sokkal több a kv-val mint 1400.
    De láthatóan neked sem ha ma lokális minimumod van.:))) Ne aggódj:)

    A zacsi még tele van, mert nem pakoltam még ki:)

    VálaszTörlés
  3. De irigykedem a ruhákért! Az utóbbi hónapokban ugyanazt a néhány darabot variáltam. Barátnőm már bejelentkezett, hogy jön velem vásárolni, mondtam, hogy majd csak a kórház után, és csak mértékkel :) de remélhetőleg amiket veszünk, azok már nem átmeneti darabok lesznek.

    A tekercses kép szuper :) Ketket megsiratott bőrkabátja nem jó még rád?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kaptam én is Tittitől egy ingecskét, összement a mosásban, yay!:)))))))))))

      Törlés
  4. Óó, shopping jó, én már majd be vásárolok:) De nem szabad még egy jódarabig... Csak nekem szerencsém van:)

    Majd holnap megpróbálom a bőrkabit, szerintem jó lesz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyárra is csak módjával, mert csomó nyári cuccom is jó lesz rád:)

      Törlés
    2. Remélem:)
      De azért nyárra majd szeretnék ott tartani, ahol már kisebb cuccok kellenek mint a tavaly nyári ruháid...

      Törlés
    3. Persze, de van tavaly előtti nyárról farmerom, ami már sztem nagy, de rád nagyon jó lesz, és hiper jó darab

      Törlés
  5. Én is kérek egy tesót akitől örökölhetem a ruháit, nincs 2 szem ruhám amit felveszek :) De jön a tavasz és beruházok, szépséges új rucikra :) mert megérdemlem.
    Az előző posthoz csak azért ennék házi halat mert imádom a paradicsomos hal konzervet de telepakolják cukorral :( így már régóta nem ettem, de hirtelen ötlettől vezérelve nekiállok házit gyártani :) biztos kevesebb kcal-ra jön ki :)
    Egyre jobban áll rajtad a farmer :) SZUPER!!!

    VálaszTörlés