"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. március 6., kedd

5 km!!! (58)

A nap eseménye tegnap vitathatatlanul a futás volt, ahol is sikerült abszolválni elösször az 5 egész kilométert. :))
A tempó lassú volt, mert elterveztem, hogy megcsinálom, így már tartalékos üzemmódban indultam meg eleve, ami nem volt baj, mert szinte gond nélkül ment végig a táv. 3 km után azért emlékezett a testem, hogy most illenék ám megállni, el is tartott 1,5 km-ert amíg átlendültem, de azután érzésre bírtam volna többet is mint 5, ám nem akartam kísérteni a jószerencsém, és persze Boszi intelmei is eszembe jutottak.:)
Igazán jó érzés volt, főleg a tudat, hogy képes vagyok rá. Futni azért még mindig nem olyan fasza, valljuk be... És tényleg igaz az a tézis, miszerint ha belövünk egy kellően alacsony sebességet, akkor szinte bármeddig el lehet futkározni, ezt tegnap éreztem elösször.
Arra emlékeztek, hogy jutalmat helyeztem magamnak kilátásba ha lefutom az 5 kilcsit? Haháá, már meg is rendeltem a Sleek i-Divine Oh So Special palettát, remélem gyorsan megjön:)
Nah, most rohanok kínzásra fogyasztó masszázsra...

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyon ügyes vagy! Lassan egyébként el is éred azt a súlyt (tömeget), amitől már szerintem is szabad lenne futnod :)

    VálaszTörlés
  2. tééényleg erről volt szó hogy megveszed:) még jó hogy te nem felejtesz:D gratula, engem már simán lefutsz:) még sehol sem tartok...

    VálaszTörlés
  3. Köszi, azért neked bejátszott egy két hátráltató tényező, de lassan nekikezdhetsz a futkározásnak, nem?

    VálaszTörlés