"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. március 28., szerda

Jut eszembe....

Update: elszámoltam magam, 10 nap múlva telik le a 90, nem 3...

Még a héten letelik a 90 nap, amit még az elején előreirányoztam magamnak. A poénos elmélet, hogy hogy ilyenkorra 15-20 kg-tól is megszabadulhatok, csúfos melléfogásnak bizonyult. Mondjuk azt, hogy örülhetek ha kijön kereken a 12 kg. :( Most nem is tudom, hogy a saját kezdeti hülyeségem lomboz le jobban , vagy az, hogy megközelíteni sem sikerült a tervet. Igazából megint hetek óta nincs szemmel látható változás rajtam:( So sad, so unfair.
5 napja nem futottam, rúgjatok picsán!
Vajon be kellene keményítenem diéta szinten? Túl sok az 1400 kcal?Vagy túl sok szénhidrátot engedek meg magamnak?? Dobjam ki a cerbonákat?? Az a kendőzetlen igazság, hogy rászoktam, hogy megengedek magamnak 50-100 kcal közötti édességet naponta - kétnaponta. Ez mondjuk 1 db kekszet jelent, vagy gingerbread-et, light négercsókot esetleg étcsokit. Ráadásul ez a falatka a szaros egész napi kajálás fénypontja. Cukormázas muffinokat látok mindenhol, save meeee!

16 megjegyzés:

  1. en -13 kilo alatt ketszer torpantak meg, hetekre....egyszer -7 kilonal, egyszer -11-nel. mennyi szenhidratot eszel egy nap? szerintem ne fogd fel kudarckent, barmennyi kilo tartos fogyas szuper. es gondolom nem 3 honap alatt ment fel a plusz, nem is 3 honap alatt fog mind lejonni. raadasul te nem szedsz semmilyen zsiregetot, etrendkiegeszitot...szerintem a kaloriabeviteled idealis, es ha elkezdesz megint futni, be fog indulni a fogyas megint. (szerintem, de remelem, hogy igy is lesz) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem arról van szó, hogy megállt a fogyásom, csökken szépen lassan, de látni nem látom magamon. :(
      Ha hetekig nem lenne mocorgás hülyét kapnék....

      Törlés
    2. majd téged is jól letapizunk szombaton :D

      Törlés
    3. Hát lesz mit tapogatni:D
      Ha így haladunk, mindenkit egyenként fehérneműre vetkőztetünk, felállítjuk a kis asztalra és addig forgunk amíg el nem szédülünk:D

      Törlés
  2. Jaaaj Tke, így a lányos sárkányság napjai környékén mindig rádtör a spleen. Nagyon is jól látszik rajtad a fogyás, már kezdenek lötyögni rajktad a 85 kilós gatyáim, sokkal kisebb a pocakod. bár, sokkal jobban fogynál ha szigorítanál az összetételen. mi lenne ha megvárnád míg lemennek ezek anapok, és nyomnál egy brutálabb, szigorúbb 2 hetet 1400 kcallal?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahh!EZ most nem olyan!

      Kár h nem vagyok hajlandó számolni a fehérje ch arányt, jól jönne. De tényleg nem rossz 5let ez a tisztább 2 hét...

      Az van, hogy Z-nek megengedem a mindennapi kicsi édességet, és ettől már azt hiszem hogy én is megérdemlek egy falatot, közben meg nem, sőt!kicsit sem célravezető.

      Törlés
    2. Tudod a tutit, csak acélozni kell magadat, esetleg rásegítsek?:))))

      Törlés
    3. Vissza a zabsütit!!!!!!!!!!:)))))))

      Törlés
    4. hát az nagy rásegítés volt, köszi:P :)

      Törlés
  3. ahhha. jo, ezt nem kell bemutatni. en meg mindig husibbnak latom magam, mint amennyire vagyok. az egyenletes lassu fogyas ezzel jar gondolom, de ettol fuggetlenul ne feledd, hogy "you fuckin rock!!"

    VálaszTörlés
  4. Nekem fél év körül volt a -20kg, sztem a 3 hónap alatti -12 tök szuper. Ne akarj gyorsabbat, mert megbánod a bőrödön. Az 1400 kalóriát szerintem tartsd, és ha nekem lement édességekkel, neked is le fog :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a.nna: próbálom észben tartani...

      Boszi: hát hiába akarnék gyorsabbat, nem igazán tudnám produkálni... Mostanában folyton veled igazolom az édességadagokat...Legyen igazad:)

      Törlés
    2. Shapeshifterrel is igazolhatod, ő még talán nálam is édesszájúbb, már ha ilyen egyáltalán létezik :)

      Ha elkezdesz arányokat számolni, próbáld ki a myfitnespalt, nekem bevált.

      Törlés
    3. Ki fogom gépen próbálni, valószínűleg nem olyan macerás mint amilyennek látszik:)

      Törlés
    4. Nekem gyorsabb lett az első néhány nap után, mint a táblázatom, és jóval több információt ad.

      Törlés