"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. március 19., hétfő

71. napi mérés és képek

Megint eltelt 2 hét, két nagyon dolgos hét.
Igazából sokan hiányolják, hogy miért nem írok arról, hogy miként élem meg a diétát, milyen nekem változni, blablabla. Még mindig lelki szegény lehetek, mert semmi magasröptűről nem tudok beszámolni, a diéta betartva, futás egyre több, emellett jó érzés slankulni, de igazából nem ez tölti ki a hétköznapjaimat. Leginkább újdonságnak és nagy jóságnak a recept ötletelést élem meg, sokkal sokkal változatosabban kajálok már mint az elején, finomságok kerülnek a tányéromra, amik egytől egyik diéta kompatibilisek.
Fogok írni egy átfogó posztot reggelinek és vacsinak valókról, mert ezt is lehet variálni ám.
Ugye tegnap tesómnak lejárt a mandátuma, végzett a 70 napjával, így úgy volt hogy egy időre egyedül maradok a kajálásokkal, de legnagyobb örömömre mától a párom is beszáll a diétába:)

És akkor a méricskéről, képekről: kissé kibasztunk magunkkal tegnap, mert székelykáposzta light-ot ettünk, ami nagyon kalóriaszegény, de mennyiségre sok, fel is puffasztott, valamint még bent van (már bocs:D). Titkon reménykedtem, hogy beosonok 86 alá végre, de hát így nem jött össze.
Extra sokat - 40,7 km-t - futottam ebben a 14 napban, és reggel nagyon morcos voltam a képkészítés és centizés után, de most, hogy összehasonlítottam a korábbi képekkel a mostaniakat, úgy értékelem mégsem volt felesleges 10 alkalommal felhúzni a futócipőmet. Tónusosabbnak látom a combomat, és végre sikerült csípőből és seggkörméretből is fogyni, amit egyértelműen a futás számlájára írok. Csak az a kár, hogy a combomat nem mértem mondjuk térd felett 15 cm-vel is, mert ott szerintem látványosan slankult, míg a combtövi háj nem akar moccanni, de sajnos pont azt mérem...
A másik örvendetes, hogy a cicik nem mentek összébb, viszont mell alatt -2 cm nagyon jóóó!

Amint látjátok tesóm legelső kezdős képeit odapasszintottam az enyémek mellé, ő ott 85 kg. Kettős célja volt, egyrészt nagyon kíváncsi voltam, hogy festünk ikrekként végre azonos súllyal egymás mellett. Megállapítottam, hogy az alakunk ennél különbözőbb már nem is lehetne, hiába vannak hasonló formáink. A másik, ami rettentő jól látható, hogy milyen kibahott sokat számít a mozgás, mert hiába vagyok 1 kg pluszban még mindig, szerintem "vékonyabbnak" tűnök. Persze az ő képeinek mérete néhol nagyobb, azt vegyétek bele.







Anno amikor csináltam Ketket kezdő képeit, emlékszem hogy azt mondtam neki, hogy én mennyire elégedett lennék az ő akkori alakjával, súlyával. Hát hát, változnak a dolgok:)

18 megjegyzés:

  1. :)))) nagyon jooo! Az oldalrol kepeken latom a legnagyobb valtozast, a hasad is nagyon szepen lappad, de a combod szerintem nagyot valtozott a multkori kepekhez kepest! :))

    Ami vicces: hiaba a +10 kilos sulykulonbseg, igazabol a kezdo fotokon sokkal jobban hasonlitotok, mint az azonos sulyban levokon. Telleg szelesebb a vallad es keskenyebb a csipod, de a kulonbsegek nagy resze tuti amiatt van, h annal sulynal KetKetnek meg a mozgas, dieta nelkuli felparnasodott alakja van (mint a te kezdoiden), es ugye most nalad meg mar latszika dieta haslappaszto, meg a futas labformalo hatasa.

    <3

    Annak meg kulon orulok h lesz tovabbra is tarsad a dietaban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hu, tényleg, igazad van, a 2 kezdő hasonlatosabb...

      Az ember pont előbb mond egy ilyet, miután kivégezte az első másfeles vizet:"hu bazzeg, már most utálom a vizet" :DDDD

      Törlés
  2. hoppá azért a has nem semmi! :) és igen, nem mindegy, hogy punnyadós 85 kg, vagy mozgós :)
    a párod mennyit szeretne leadni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)
      Kb. 10-15 kg-ot kéne neki ahhoz h versenysúlyánál legyen. Szerintem 2-3 hónap alatt meg is lesz neki pikk pakk:)

      Törlés
  3. Ide is egy nagy gratula! En majd a kb 65-67 kg-os ikerfotókra leszek nagyon kivancsi ;), ott szerintem nagyon hasonló alakotok lesz.
    R. (Finnország, még mindig méteres hó van és ma reggel is esett.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Baszkii!Már bocs, de ez durva...Főleg, hogy tegnap délelőtt azt hittem elrohadok a 22 fokban és napsütésben futás közben...

      Hát a 65-67-re én is kíváncsi vagyok elhiheted, de ahhoz még 20 kg-ot kell fogynom, ami rengeteg és most még elképzelhetetlen az a vékonyság...:(((

      Törlés
    2. Hát csak addig fogyj ameddig el tudod képzelni ;). És tessék vigyorogni, nem szomorkodni, hiszen egy jelentôs lépésen túl vagy, -10kg, heti 20 kilcsi futás, és még csak most jön a tavasz-nyár, amikor a fogyókúra is sokkal könnyebb szerintem. :))
      R.

      Törlés
    3. Nem szomorkodom, jobban el tudom majd képzelni a -30 kg-ot, ha már -20nál tartok:))
      Igazából ha nem télen kezdem, és az elejétől tudok rendesen mozogni úgy mint most márciusban, akkor már nem itt tartanék...

      Törlés
    4. Nem baj h igy tortent, igy legalabb a legnagyobb sullyal nem terhelted magad (mintha Boszi rendelte volna rad a fagyot, mehehe:)))), es kulonben az a velemenyem h ennel gyorsabb fogyas nem kell, ki tudja azt pl tudna-e kovetni a bürkéd. Szóval, ez ííígy tökéletes :)

      Törlés
  4. Nagyon látványos, és fura, hogy tényleg soványabb vagy, mint Ketket volt :) Szerintem nem különbözik nagyon az alakotok, csak nem egészen ugyanoda szedtetek fel. Ha lemegy, valószínűleg eléggé hasonló lesz, amivel - elnézve Ketketet - nagy mázlitok van :)

    Kitartás a párodnak! Te tudom, hogy megcsinálod a -20 kg-t, téged nem kell motiválni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En meg pont azon tunodom, h de, valszeg kb ugyanoda szedtek fel, es ugyanonnan is kezdett lemenni mozgas + dieta hatasara. Elokerestem Ketket regi kepeit (http://ceshireketket.blogspot.com/2011/10/28-nap-kepek.html, http://ceshireketket.blogspot.com/2011/11/6-het-utani-egyenleg.html), nezd meg, ugyanonnan valtoznak!!
      Csak mivel KetKeten kisebb volt a felesleg, ezert o sokkal gyorsabban lepett szinteket.

      En meg arra is emlekszem, amikor eloszor Ketnel sem moccant a szembe kepeken a hasi resz, aztan a kovetkezonel meg mar igen. Szerintem nagyon hasonlo a tendencia, meg a tortenesek, csak Tittinel hosszabbak a fazisok a plusz indulo kilok miatt.

      (remelem ennek van ertelme a fejemen kivul is :)))

      Törlés
    2. (marmint most mar latszik jol szembol is, de Titti kicsit el volt szontyolodva az elejen :))

      Törlés
  5. Köszi, az ember nevében is:) Hősiesen kitart az első napon, én se nyiffognék 2000 kalórián:DDD

    Tényleg nem kérdés, hogy megcsinálom, csak kicsit még odébb lesz az... Ezért is nem akarok szünetet tartani 90 nap után sem, addig nem amíg el nem érem azt a kg-ot (direkt nem írok számokat) amivel jól érzem magam:)

    VálaszTörlés
  6. Tájniseggű:)))
    Elképesztő tényleg mennyire más az alakunk, meg hogy mennyivel nagyobb volt a seggem meg úgy unblock vékonyabb vagy majdnem ugyan annyi kilóval.
    Szóval, ismerd el, jó a sakter a háznál:)))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mihez képest tájni ugyebár:D
      megrokkantasz:)

      Törlés
    2. Kapsz két pihinapot:) *szólt a gethes és elhúzott teáért*

      Törlés