"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. március 5., hétfő

57. napi mérés, képek

Figyelem, bejelentés következik: most elösször látom magamon a változást. 
Elégedett vagyok a fogyás mértékével, 1,7 kg teljesen jó 2 hét alatt. Gyanítottam, hogy mellből fogytam, végül is nem tragédia. Derék+has környékről rendületlenül olvad a háj, ennek nagyon örülök, és ez okozza a legnagyobb vizuális effektet is. A hátsóm eddig sem volt aránytalanul nagy, de azt látom, hogy az is kisebb lett. Szerintem a csípő+segg vonal az ahonnan már nem fogok nagyon sok centiket fogyni arányaiban. Mell alól kellene még slankulni, azaz hátból, de ez Ketketnél is később indult be. Külön örülök a karnak és a vádlinak. Igaz utóbbi csak -2 cm, de onnan nehéz fogyni, és amúgy tök kis kemény izmos a vádlim, köszönhetően a futásoknak:) A combomon is érzékelem a változást, habár centikben nem mutatkozik, de erősebb, kevésbe "plötyi". 

Ha nagyon összeszedem magam és tartom a heti 4x-i futást, akkor 95. nap környékére szerintem be tudok sunyizni 80 kg alá, amit hihetetlenül várok már:))

Nah, szóval látjátok, hogy minden szép minden jó, a kedv virágos, és örülünk. Biztos hozzájárul, hogy múlthéten rengeteg apró ruhás sikerélmény ért, amiket szépen lassan adagoltam is nektek. Boszi, totál jó tesóm vagány bőrkabija is, ma abban jöttem dolgozni:)
Gyorsan feldobálom a képeket, úgy is mindenkit az érdekel, aztán írok egy rendes bejegyzést a hétvégéről.





12 megjegyzés:

  1. Hát mit mondjak, qva jól csinálod, onnan fogysz ahonnan a leginkább égető, és már tényleg nagyon látszik. :) Ügyes vagy teska. Oldalról is brutális a különbség, 9 kiló az rengeteg. Az összezárt lábas képeken ahogy összeadódik a centi tök jól kijön a csökkenés. A hátsód is kisebb lett, szóval mindenhol látni:)

    Lehet mégsem volt olyan gáz az a lúdláb:) Viszont tehetnél fel bőrkabis fotót!!!

    VálaszTörlés
  2. -13.5, nagyon allat, es vegre szembol leeresztett karral is jol latszik a valtozas! Feneked alig van mar :D A hatad is csokkent, egyszoval kezd eleg latvanyos lenni a dolog :)))
    Es az iker-iker kepeket vaaaarjuk :)))

    VálaszTörlés
  3. Köszi Anna, MC:)

    Iker kép lesz majd 2 hét múlva ha 85 közelébe érek, akkor kb majd lehet látni miben különbözünk, gyanítom sokmindenben...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon látványos! Főleg a hát, akárhogy is mondod h majd később fog megindulni, sokkal keskenyebb vagy :)
    a full egyenes hasat meg baromira irigylem ám tőletek :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, ha te úgy látod:)
      Hát a has az genetika, nincs benne érdem. Cserében az életben nem lesz olyan darázsderekem mint neked...

      Törlés
    2. ezt majd újratárgyaljuk pár hónap múlva :P

      Törlés
    3. :) Tittinek keskeny a csipoje, sosem lesz olyan derek-csipo aranya mint neked, akarmikor targyaljatok, teee :)

      Törlés
    4. igy van. látványban annyi derekam sem lesz mint tesómnak, még akkor sem ha a centink megegyezik majd derékban, mert a csípőm keskenyebb, a hátam szélesebb. (miért nem lettem díjbírkózó?:D)

      Törlés
  5. A hátad is nagyon szépen alakul, de én is az egyenes hasat irigylem leginkább. Nekem derék alatt van egy bevágás, ezért ha lefogyok, akkor is maradni fog egy hurka. Neked viszont hamarosan lapos hasad lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hurkát túlzásnak érzem, mert nadrágban semmi nem látszik már most sem a te "hurkádból". Persze értem mire gondolsz, nekem nem olyan hurkám van, hanem egyben cüngőő, ami viszont eltüntethető:)

      Törlés