"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 29., szerda

Csigára lépni tilos!! (52)

Felnyüszítettem hangosan álmomban tegnap éjszaka, a frászt hoztam az emberre. Azt álmodtam, hogy egy nagy kertben vagyok, ami inkább egy kis háztáji gazdaság, és a tulaj kérte, hogy menjek utána a gyümölcsösön keresztül, ahol is férficipő méretű undorító meztelen nyálkás-taknyos-csusztos csigák fetrengtek mindenfelé, próbáltam nem rájuk lépni a papírvékony talpú szandálomban, de nem sikerült, telibe tapostam egyet, iszonytatóan csúszós volt, nah, itt ébredtem sikongatva. Állítólag azt mondtam, hogy "Jajj ráléptem egy szörnyű csigáraaaa", de erre nem emlékszem. Utána is  tiszta baromságokat álmodtam, üldöztek, ölnöm kellett, és gyilkoltam is bőszen, de egy lénnyel nem bírtam, hiába vágtam le a fejét, mindig visszanőtt, ezért egy kis dobozban magammal vittem. Előtte a rohadék megölte az egyik társamat, és pont az ő kocsijával mentünk arra a fogadásra ahol voltunk, de így nekem kellett visszafelé vezetni, de közben még azt sem tudtam hol kellene beülni abba a szupermobilba.... Ami közben hajóvá változott, de nagyon lassan ment, alig tudtam elmenekülni.
Nah, ezt fejtse meg egy álmoskönyv:)

Hahh, Ketket megint hozott nekem egy nadrágot, és jó rám basszus!Nem is szoros, teljesen korrektül áll:) Nagyon örülök neki, mert igazi farmermán vagyok, de a sajátjaimból már a legkisebbek is lógnak, a legtöbben pedig egy trottyos trógernek nézek ki. Csütörtök délután megyek és ráugrom tesóm ruhatárára, mert az ő 85 kg-os ruhái nagy valószínűség szerint mind jók rám, így dőzsölés lesz:)) *dörzsöli a tenyerét*
Vannak képek is, mert az előző lelkendezésem csak akkor ér valamit ha ti is megnézhetitek:)



Tegnap feltett szándékom volt futni menni, de az időjárás kibabrált velem, ezért is találtuk ki hogy  fegyenc eddzünk, ám érthetetlen módon elaludtam otthon délután, és csak este ébredtem fel, így arról is lemaradtam:( Az uzsit is fél 7-kor ettem meg, a vasit pedig negyed 11 körül,biztos ezért álmodtam azt a sok marhaságot...Általában 8-9 után már nem eszem, most sem kívántam, de nem voltam helyen a kalóriákkal.
Szerintetek mennyire jó vacsora egy Kaukázusi Kefír?Mert mostanában nagyon rá vagyok állva, kifejezetten jól esik csak ezt lehörpinteni, és kalóriában is pont megfelel egy nagyon lightos vacsorának, így pedig az uzsit tudom jobban megnyomni kalóriaügyileg, ami elvileg optimálisabb.

14 megjegyzés:

  1. Szuper a farmer :) És csak óvatosan a késő esti vacsikkal, gondolj majd mindig a csigákra :)

    A kefírre nem tudok nyilatkozni, a kórház óta a szagát sem bírom :(

    VálaszTörlés
  2. fujj csiga :S egyszer csizmában ráléptem véletlenül a sötétben egy házas csigára, és hallottam, ahogy szétkenődik :S:S bocsi :S aznap nem bírtam enni semmit :D

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a kefír vacsorára szuper választás, és az is teljesen jó elgondolás, hogy inkább uzsonnára eszel többet. Képek állat! :)Hány kilónál is tartasz???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem 88,6-ot mértem ma reggel. Nemsokára benéz a -10 kg:))

      Törlés
  4. fel lityos vagy 3 decis? Amugy a kau kefirnel elvileg jobb lenne a turo, fel liter kaukazusiban van kb 20g (gyorsan felszivodo) tejcukor, 10 g zsir es 16g feherje, fel doboz turoban ugyanennyi feherje viszont csak 5 g CH, es 3.5g zsir...
    Szoval osszetetel szempontjabol nem idealis, de ha jolesik, akkor nagy rosszat azert nem teszel (lassu szivodasu szenhidrat azert jobb lenne, ha "tudomanyosan" erdekel :)).
    Bar gondolom 3 deciset iszol, mert a fel lityosnak a kaloriatartalma is 250, ami viszont mar dobozturo.

    VálaszTörlés
  5. A Kaukefír 350g-os. Pont erre lettem volna kíváncsi(mármint a tudományos véleményekre:D), mert mostanában bajban vagyok a vacsikkal. Tudod a túrót nem bírom megenni csak jogobellával:S Magában tuti nem megy le, max 1 kefírrel:D De azt se szeretem, csak megeszem ha muszáj. Más jó 5let?Sonka tojás üresen?

    Tudod mit fedeztem fel itthon? Paradicsomos sprotnit. 100 g-ban 159 kcal, 15g fehérje, 4g ch 11 g zsír. 1 dobozban 96 g hal van. Szerinted egy reggelire 2 grahammal? Nagyon unom már a sonka-tojás-túró variációt:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem reggelire nyugodtan mehet, en bevallom meg uzsira is befalnam. A zsirtartalom kicsit magas, de hat valamibol be kell vinni a napi zsirt, es ha legalabbb reszben a hal sajat zsirja (sajnos ezt ketlem), akkor meg direkt szukseges is.

      Kefir: Sonka-tojas kozelebb all a szinte semmi CH-t vonalhoz, ha tenyleg nagyon figyelni akarsz, akkor igen, jobban jarsz valami tojasfeherjes-sonkas-retkespaprikas komboval :)

      Törlés
    2. Ma reggel ettünk, nyam nyam nyam volt:))))
      A szüttyöt nem ettük meg, csak a halat, így minimalizálva a zsírt.

      Törlés
    3. Túró+joghurt vagy kefír+fűszerek, és a szmötyit beletekered sovány sonkába. Vacsira szerintem isteni :)

      Törlés
    4. Ezt még lehet hogy kipróbálom:)

      Törlés
  6. Szia,
    jó a gatyó! jól is áll :) én is mostanában rá vagyok állva a paradicsomos halra :) lehet holnap meg is csinálom a nyáron eltett sűrű paradicsomommal és afrikai harcsafilével :)) és a másik amire rá vagyok kattanva KAKAÓ (kb 2 dl tejjel és fél deci vízzel forralom fel a kakaóport, édesítővel..) holnap pont kefirt eszek 25-30 g müzlivel.. azzal szeretem magában csak ritkán.. nálam a túró megunhatatlan joghurttal és édesítővel.
    A nemsokára -10 hez pedig gratulálok!!

    VálaszTörlés
  7. Köszi:)
    Amiről én beszélek hal, az konzerv, nem házi. Afrikai harcsát legalább 3x eszem egy héten, mert finom - sokkal finomabb mint a csirkemell - és szívesen eszem:)

    A kakaó szerencsére nem hiányzik, nagyon ritkán ittam régen is, de akkor szigorúan hidegen:)

    VálaszTörlés