"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. május 22., kedd

Day #136 - Vissza a rendes kerékvágásba

"Fogytam" egy nap alatt 1,2 kg-ot, haha, szóval 80,3 kg vagyok ma reggel. Remélem a héten látok még 7-est a mérlegen.
Voltam futni tegnap, több mint egy hét kihagyás után. Már éreztem a derekamon, hogy itt az idő, nem lazsálhatok, mert kezdett visszatérni a szokásos diszkomfort érzetem. Azért hihetetlen, hogy ennyi, relative kevés kihagyást is mennyire megérez a szervezetem. Maga a futás ipari szar volt különben, 6-kor indultam, és valahogy szörnyű melegem volt végig rövid-ujjúban és 3/4-edes naciban. Rendesen vánszorogtam, nehezen kaptam levegőt, szúrt az oldalam, és a röhej az egészben hogy 8 perc felettiek voltak a kilóméreteim, aminél azért már jóval jobbat tudok. Máskor ilyen lassú tempónál szinte bármilyen távot lefutok, mert nem fárasztó, de most egy alapkörnél (3,13 km) köszöntem szépen nem kértem többet.
Na mindegy, befejezem a nyíkást, csak már réges régen nem volt ilyen kellemetlen élmény a futás.

Gondolta leírom mutiból a tegnapi kajálásomat, hogy lássátok miféléken élek mostanában, illetve hogy tevődik össze egy napom 1400 kcal-ból.
R: 2 sz vollkorn + 2 sz sonka + light vaj + paradicsom + kv 257 kcal
T: 30 g pudingos zab light lekvárral 186 kcal
E: 13 dkg sajtos almás pulykamell + 4 evőkanál gombás kuszkusz + kv 408 kcal
U: kávés müzli szelet + 1 db leveles masni (ez bűn) 184 kcal
V: 2 sz graham + 4 sz sonka + kenőke + újhagyma + 30 dkg eper + 1 dl tejből csokipuding öntet 337 kcal
Összesen: 1372 kcal
Folyadék: több mint 4 l víz
Mozgás: 3,13 km kocogás

Elég kényelmes étrend, amit azt illeti, távol áll a példástól, tudom. Annyiból szoktam "tisztábban" kajálni, hogy nem eszem minden nap müzliszeletet, illetve leveles masni féléket sosem tolok, és 80%-ban túrót+joghurtot eszem vacsorára.

6 megjegyzés:

  1. Kicsit meghúztad azt a vacsit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jep, uzsira szoktam többet, és vacsira keveset, de ez tpk 7 után volt. Futás miatt rendeződött így.

      Törlés
  2. hirtelen azt hittem, reggel 6kor mentél futni, akkor azért kicsit kijött a szemem :D az étkezéseid szerintem tök jók, egyedül a masnis dolog nem oda illő, de müzlit, pudingot én is eszem, ha belefér a kcalba és nincs agyoncukrozva. Azért a 4 liter vízért respect :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a masni, tudom. Vasárnapi vendégségről maradt, épp pakoltam be, hogy levigyem anyuéknak, és az egyikre rá volt írva nevem, plusz rám mosolygott h egyem meg:D
      Nem nagy amúgy 3-4 dkg, persze akkor se frankó.

      Törlés
  3. Szerintem teljesen jó. A masni is. Benne maradtál a kalórialimitben, nem volt nagy mennyiség, nem csaphatta agyon a napi ch és zsír bevitelt, szóval ne akadj fenn rajta, különösen ne 136 nap után :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem okozott különösebb lelkifurdalást, sem álmatlanságot.

      Törlés