"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 27., hétfő

Mennyi?50!

Bizony ám, haladok!
A mai reggeli mérlegresunyizás a 8-asok bűvkörében telt, 88,8 kg voltam, ami nem is rossz, tekintve a hétvégi kajálásomat.
A szombati slumber party klassz volt, mindenképpen meg kell ismételni, végül sikerült tartanom az 1400-at, de a tápanyag összetétel már nem volt mintás. Így nem értékelem tragikusnak a helyzetet, főleg mivel nagyon jól éreztem magam, feltöltődtem lökött derűvel, és a csajos beszélgetés receptoraim is elégedettek. Ráadásul meg lettem dicsérve fogyás ügyileg:)

Nálatok is vannak olyan reggelek, amikor sokkal szebbnek látjátok önmagatokat? Nekem a mai ilyen volt, illegtem billegtem a nagy tükröm előtt - újabban többször csinálom ezt mint régen - és rávigyorogtam a tükörképemre. Úgy látom kezd változni az arcom, valamivel kevésbé puffadt, és ez határozottan jól áll. Z azt mondta unpufisodom:))

Miért van az, hogy amikor nem írok posztot, akkor tele van a fejem gondolatokkal és közléskényszerrel, de amint leülök a gép elé elszáll az ihlet?Grrr

Inkább nézzétek meg micsoda szuper íncsiklandó kávét főz az új gépem, nyam nyam:)


Jah, és nekem is rendelt Ketket 2 futópólót technikai pulcsival, csak más színűeket és kicsit (khmm) nagyobbakat. Remélem jók lesznek, mert bevállaltam a 42-eseket, végül is az sem baj, ha még nem, mert majd szépen belefogyok:)

Holnap majd írok recepteket a hétvégi termésből.

7 megjegyzés:

  1. Ha kicsi lesz majd én hordom, ha meg az enyém lesz kicsi, akkor nekiadjuk egy 10 éves árvának:))
    És nem csak te látod magad egyre szebbnek, valóban szépülsz húúúgom:))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha rád lesz csak jó a 42-es akkor bebuktuk a többit:D És ezekkel még port törölni sem lehet:))
      Nőővérem:P

      Törlés
  2. a kávégéped csodát főz :) milyen fajta? a hétvégén én is csajos estén voltam annyira jól éreztem magam :) és ugye mennyire feltölt, az is amikor dicsérnek és akkor új hét és folytatod mert látszik az eredmény!! Én tegnap voltam így belenéztem a tükörbe és csak az arcomat láttam, de tetszett amit látok.. Na jó amúgy azt tudnod kell nekem óriási tokám volt amitől sikerült megszabadulnom, ezért..

    VálaszTörlés
  3. Elektrulux EEA11
    http://www.beepithetobolt.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/Electrolux_EEA11_4e5cb533c5579.jpg
    A lényeg, hogy 15 bar nyomással tolja át a vizet a darált kávén, ez adja a krémességét.:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ilyen kell!!! Egyébként le a kalappal a kcal számolásért:)

      Törlés
    2. Vegyél:)
      Köszi, egyébként nagyon hasznos ez a kalóriaszámolás, és kicsit sem macerás, minden kajálás után kb 1 perc beírni mit ettem, meg ugye már tudom fejből a kalóriákat. Gyakran van, hogy el vagyok maradva még ebéd után is (mint ma) így több kalóriát eszem uzsira, persze csupa fehérjedúsat már.

      Törlés