"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 6., hétfő

Fotók, negyedik heti mérés

Szinte hihetetlen, hogy 4 hete csinálom a programot, egyrészről mintha már 100 éve tartanám a diétát, másrészről, hogy a fenébe telt el ilyen gyorsan ez az idő?
-20 fok volt reggel, én mégis bikinit vettem fel:) (Nooormális?:D)
Nos, a reggel szarul indult, mert kissé lebiggyedt a szám széle, hogy csak 1,8 kg-ot fogytam 14 nap alatt, így a program elején. Aztán jött a centizés, és igazából rájöttem, hogy nincs okom panaszra. A hasam és a derekam nagyon látványosan apad, és mindenhonnan sikerült faragni a centiket, úgy, hogy múlthéten csak 1x voltam futni, és nem is mozogtam semmit mást. Hozzáteszem, hogy elhatároztuk, hogy keresünk valami elfogadható konditermet a környéken, mert ha szar a futópad, ha nem, muszáj lesz valami kardió mozgást csinálni, az idő, ahogy nézem még 2 hétig nem lesz futás kompatibilis.

A képektől  nem vagyok elájulva, hastájékon látok valami változást, máshol nem igazán. Legjobban háttal tetszem magamnak felnyújtott kezekkel:D
Ma egy olyan farmert vettem fel, ami nem volt rajtam az utóbbi 30 napban (legalább 20 db farmerem van amit jelenleg hordok), és előtte már kissé szoros volt, de most vettem alá egy vékony tapadós nacit is, és eláll a dereka....Az élet apró örömei...

A képeken a bal oldali a o. nap, a jobb a 29.






Szóval lassan haladok, de hát nem is sietek sehová...:)

18 megjegyzés:

  1. Na te nagy kamus vagy! Még hogy nem látszik " csak" a hasadon...a hátadnál is sokkal kisebb az a hurkaszerű, sokkal simább, és az oldalsó képeken is sokkal kisebb a hasad. Már most megkezdődött a derékképződésed te szemét:))))
    Büszke vagyok rád Tke!:)
    Szexi a crocs pacskered:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát bármelyik oldalról nézed, a hasam apad csak, most mindegy h elölről v oldalról:D

      Hu b+ a crocs!Most lebuktam....Legközelebb vetesd le velem:D

      Törlés
    2. Már láttam akkor is hogy rajtad van:DDDDDDDDDDD

      Törlés
    3. hát akkor neked viszont a .....:P :DDD *anyánk csuklik*

      Törlés
  2. igen !!! a hátadnál a kis huppli tűnik és a pocak is, a fenekednél is látok változást,fentről 2. kép :) csak így tovább!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:)
      a seggemnél az csalóka, mert jobban felhúztam az alsót, onnan a -2 cm-t nem lehet látni.

      Törlés
    2. -2 cm az -2 cm! :) nyárig még több --- lesz :) kitartás, és ha jön a jobb idő futunk!! a végtelenbe és tovább... a másik amire még szoktam gondolni futás közben - szebb popsit akarok - és ezt elismételem sokszor és megyek tovább :)

      Törlés
    3. Hehe, olyan vagy mint vmi szektás:D
      Futás megszállott:)

      Törlés
  3. a hátadról eltűnt a két kis "plötty" és a hasad szemmel láthatóan csökkent, de ez a centiken is szépen látszik :) + cuki a papucsod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. plöttytelenedés jó:)) köszönöm, a papucs nevében is:)

      Törlés
  4. very najsz! szerintem a combodon is latszik. csak igy tovabb!! :)

    VálaszTörlés
  5. A hátadon és a hasadon nagyon látványos a változás! Ne akard sürgetni, idő kell hozzá, ha normálisan akarod csinálni. Már többször írtam, de dokik szerint -0,5kg/hét a normális ütem, annál te most gyorsabban "apadsz" :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha akarnám sem tudnám sürgetni, a fogyásom üteme külön életet él:)Tudod, a múlthéten semmi mozgás nem volt szinte...


      KÖszi a.nna:)

      Törlés
  6. Macsek:Látványos, hidd csak el!A kitartásod pedig lenyűgöző.

    Szeretem ,ahogy írsz,derű,önirónia árad belőled,és pozitívum.Naponta jövök erőt meríteni,úgyhogy csak körmölj!:)). Örülök,hogy Rátok találtam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Macsek?O.o :)

      A kitartás majd akkor lesz lenyűgöző, ha a negyvenedik héten is ilyen jól tolom (most ugye ez csak az ötödik hetem) :)

      Mihez meríted az erőt, ha szabad kérdeznem?:)

      Btw. köszi az aranyos kommentet:)

      Törlés
  7. Hmm, neked is csak FBon aradoztam? :))))
    Hinnye, mar nem tudom kovetni mit hol csinalok :)
    Szoval ahogy mondtam, Boszival ertek egyet, az elmult 2 hetben 1.8 kilot fogytal, es ez mar nem viz, ennel gyorsabban nem is szabad, teljesen jol csinalod :)
    Nagyon szepen haladsz, a haslappadas kifejezetten latvanyos + nekem is a hat tunt fel elsore :)

    A crocs meg telleg cuki, viszont meztellab sokkal jobban kijon a labad formaja, meg a vegen el fogom hinni h a (pant nelkuli) magassarkunak van nemi strategiai fontossaga :D (mondom 14 lyuku vasalt Shellys bakiban uldogelve :))))

    VálaszTörlés
  8. Hát ez az, ide se tojsz, a végén még mellőzöttnek érzem magam:D

    Jólvan, köszönöm, nem is volt elégedetlenkedés amúgy:)

    Igen, a te esetedben különös fontossága lenne egy 10 cm-s saroknak:D:D De a baki határozottan menőbb:))Én meg egy hófehér hótaposóban ülök itt, cipőváltás smafu:)

    VálaszTörlés