"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 24., péntek

Day #47

Sziasztok Kedveskéim!

Minden szép, minden jó. Meglepően könnyen vészelem át a sárkányosságos napokat, főleg ahhoz képest, hogy az előző etapon Twilight-ra zokogtam. Gondolom már sokkal jobban alkalmazkodott a szervezetem az új szokásokhoz, így nem kajabál annyira a neccesebb napokon sem. Pedig számítottam ám a farkaséhségre, biztos ezért nem jött:)

A kajálás ma kicsit érdekesen alakult, mert délelőtt össze vissza szaladgálunk Ketkettel, de éppen ezért sikerült rányúlnunk valami fantasztikus kibah-mega-giga finomságra, ami csak 98,5 kcal. Kókuszos csokis cerbona. Jegyezd meg jól, mert ez nem csoki pótlék, se nem édesség utánzat. Ez maga a mámoros mennyei manna!!!!És csak 98,5 kcal, de 150-ért is kellene, simán. Nem számít, hogy a piros-gyümölcsös csak 65 kcal, meg a többi féle is 75....Nem vagyok cerbona ügynök, de próbáljátok ki:) Csak visszagondolok, és egy kanál nyál gyűlik a számba:D 



Tegnapi hamik, és kalóriák itt következnek:
Elszámítottam valahol magam útközben, és azt hittem 100 kcal-al beljebb vagyok vacsinál, így leheletnyit kicsúsztam az 1400-ból, de ennyi bajom legyen...


Update: 1,5 szelet graham nem 150 kcal, hanem 75, ott számoltam el magam, hahááá tudtam én!!!Így a vége 1371,7 kcal:) 

Tegnap fősulis barátnőnk volt nálunk, sajnos ritkán látom őt, így most sikerült megdöbbennem, mert sosem volt sovány, de most úgy elhízott, hogy mellette Etióp árvának tűnök, komolyan. Nagyon durva. Ezek voltak a rossz hírek, a jó, hogy változtatni akar, így megadtuk neki a hiányzó lökést:) (remélem)
Egyébként hihetetlen furcsa érzés, hogy bárkire hatással tudunk lenni, inspirálni, ösztönözni. Pofám sokszor leszakad azon, hogy csak 46 napja csinálok valami mást és írom az Éhezőt, de ismeretlen emberkék keresnek meg, biztatnak,  tanácsot és véleményt kérnek tőlem, mintha valami szuper diéta nagyhatalom lennék. Pedig nem, de segíteni jó érzés. Tenkja, ólovja.

Ésésés, meg kell mutatnom nektek mit kaptam az én egyetlen és legdrágább testvéremtől:))
A legeslegelső virágot a lakásba (ha nem számítjuk azt a már elszáradt petrezselymet), ezt a szépséges orchideát. Remélem megmarad virággyilkos óvó kezeim alatt is:)



Holnap slumber party lesz nálam, brutális lesz reményeim szerint, de piálni nem akarok. Mert vagy az van, hogy semmi alkohol, vagy ha igen, akkor gyanús hogy szétcsapom magam. Majd beszámolok:)

Have a nice weekend!

8 megjegyzés:

  1. Alkohollal is vigyázni kell, mert cukros-kalóriába számolni kell tudtommal :S

    ... és mitú ;-)

    VálaszTörlés
  2. Hát persze, az alkohol egy kalóriabomba. Inkább trüffel tortában enném meg, nem meggypálinkában:D
    A száraz vörösbor még elmegy 1-2 dl, de minden más tragédia.
    Én meg pont olyan fajta vagyok, hogy ritkán iszom, de akkor sokat:D Úgyhogy itt maradok a gyakori nemivásnál:D

    VálaszTörlés
  3. Nyamnyam nyammogtam:)))
    Nem is látni mekkora giga mega nagy az az orchidea élőben:)Szépséges:)

    VálaszTörlés
  4. vicces lett volna ha vki hall minket a kocsiban:)) mint egy rossz pornóban:DDDD

    Virág nagy, méterem túli. Csak élje túl:) Hozzál kaspót.tenkja.

    VálaszTörlés
  5. pont ma találtam király müzlit :) 92 kalória, de akkora darab étcsokik figyelnek benne, mint a körmöm, és még a talpa is csokis ;) sajna a márkáját nem tudom, valami noname. Legközelebb próbára teszem a cerbonát is, köszi a tippet (cerbona ügynök:P)

    VálaszTörlés
  6. Pont ma tettem vissza egy ilyen cerbona szeletet a boltban, és vettem helyette kakaósat, mert abban kevesebb volt a kalória. Most épp bánom, mert a kakaós semmi extra nem volt (a Night jobb). Legközelebb bevállalom a +25 kalóriát :)

    VálaszTörlés
  7. Aaaa, igen, ti vagytok az én embereim:))
    Én is nagyon sajnálom, hogy nem vettem többet, bár, túl nagy lenne a csábítás, és addig enném amíg látom...

    A Night az a rumos meggyes Night? Mert vettem egy olyat is kipróbálásra, de még nem ettem meg.

    VálaszTörlés
  8. Igen, a Night az. Azóta vettem ilyen kókuszos csodát is, le se bírok szakadni róla...

    VálaszTörlés