"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 22., szerda

Day #45 - Huhh, első félidő!

Hogy a francba telt el 45 nap ilyen gyorsan???
Ugye ez azt jelenti, hogy az eredetileg kitűzött 90 nap felénél járok. Egyrészről megdöbbentő, másrészről nem számít semmit, mert ha letelik a 3 hónap, akkor sem hagyom abba a programot. Azt tervezem, hogy tartok egy töltőhetet, amikor is ugyan úgy mozgok mint eddig (csak többet:D), de fogok enni mértékkel pár finomságot.
Tegnap beszélgettünk Z-vel, és mondta, hogy érdekli őt is ez a cucc amit én csinálok, szerintem rá tudom venni őt is, hogy belekezdjen. Mondjuk neki a kanyarban nincs annyi súlyfeleslege mint nekem, ha fogyna 15 kg-ot akkor elérné a régi versenysúlyát. Arról is beszéltünk, hogy szeretnék most legalább 70 kg-ra fogyni, amivel kissé sikerült sokkolnom őt. Természetesen támogatja a dolgot, főleg, miután levezettem, hogy ha csinálok valamit, akkor azt csak rendesen érdemes. Most mégis miért kellene megelégednem 80 kg-al? Nincs rá normális indok, ha már belefogtam, akkor véghezviszem a tervet, csak túlteljesíteni lehet, alul semmiképp. Még szerencse, hogy eléggé bullfod-természet tudok lenni, ha egyszer nagyon akarok valamit. Pont ezért állok néha kitágult pupillákkal és wtf fejjel az olyan kommentek előtt, amelyek jó szándékúak, de arra "ösztönöznek", hogy ne hagyjam abba. Persze valószínűleg én kommunikálom alul a motiváltságomat, de most mondom, ha néha nyiffogok, nem kell attól tartani, hogy megérintett a feladás szele.

Tegnap miután végeztem az angol tanítványommal (vagy inkább ő végzett ki engem a She have a one sister and a one brother jellegű mondatokkal....) mentem futni. Érzésre lassú voltam, pedig megint saját rekordot döntöttem:) Igaz, most először futottam zenére, ami tuti szuper feeling. Az I wish I had an Angel-nek valami brutális jó ritmusa van, valahogy gyorsabban tudtam futni alatta.
Biztos vagyok benne, ha mostantól futok tisztességesen heti 4-5 alkalommal, akkor megindulnak a lábamról is a centik lefelé.

Tegnap is számoltam a kalóriákat, de lusta vagyok begépelni, így csak lefotóztam a naplóból. Hát, nem merítettem ki az 1400 kcal-t teljesen, de valahogy hülyén alakult a nap, és vacsira ettem a legtöbb kalóriát. Ez mennyire tragédia? Azt sejtem, hogy nem a legjobb, de ha nem ezt eszem, akkor 1200 alatt zárok. Igazából az ebéddel kalkuláltunk alá, mert adagra elég volt, csak túlságosan is kevés kalóriát tartalmazott.

17 megjegyzés:

  1. lendulet, de jo is ez a poszt!

    en a mult heten tartottam toltohetet, de nem nagyon moderaltam magam, zabaltam es ittam annyit, amennyi belefert...meg ugy 70 dekaval mutat tobbet a merleg, mint elotte,szoval a toltohettol en nem feltelek ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, én sem fosok tőle, amikor 30+ kg-tól kell megszabadulni kell X naponként egy kis felüdülés, és ha már ilyen, akkor legyen tervezett. Abban is biztos vagyok, h májusban a szülinapunkon is fogok tortát enni:)

      Törlés
    2. Nanaá, gigamega csokitorta lesz, és aztán sorozatosan fogunk tortát zabálni a sok sok szülinap okán:))))))))) Addigra már csípőből vágjuk együtt a 6-7 kmket, nem lesz gond:)

      Törlés
  2. turo, rostos narancs, activia: a tejcukor + gyumolcscukor miatt azert nem idealis, de legalabb rostos es feherjes, szerintem nem gaz. Jobb ha nem estere jut a tobb kcal, de sztem semmi bajt nem csinaltal azzal h most igy ettel.

    Szerintem jol csinaltad :) Futasnak is orulunk :)
    Az elet szep.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, jobb lenne, ha szeretném a túrót kefirrel meg natúr joghurttal, mondjuk megeszem, de nem vagyok oda érte, ezt az édességet meg imádom:)
      Ha végre lesz light jogobellám az -40 kcal kapásból, bár összetételre seckó.
      Ez a narancsos verzió különben valami hihetetlenül finom:))

      Ma is kellene futni, de melo után 1,5 óra masszázs+1,5 óra angol, így mire hazaérek sötét lesz:( Kató meg suliban van sokáig, és nem merünk egyedül a futni a bicikliúton. Előfordul hogy mászkálnak ott szorgos fémgyűjtő "munkások" hármassával-négyessével...:S

      Törlés
  3. niiiiightwish :):) arra én is faszásan tudok futni + marilyn manson is sokat segít a holtpontokon néha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajah:)
      Jó kis pörgős számokat gyűjtöttem össze.
      Kellene hallgatni az új Nightwish albumot is, ha már megvan a jegyünk a koncertre, de annyira nem tetszik:((( Ettől függetlenül tuti brutáljó lesz:)

      MC, neked jegyed megvan már?:)

      Törlés
    2. Meg nincs, de ahogy megjon a fizu spajzolom :)))

      Törlés
    3. Juhujj, csak mondom h nekünk küzdőtérre szól....:)

      Törlés
  4. Nekem sajna az volt a tapasztalatom, hogy amikor este ettem sokat, bár a limitben benne voltam, valahogy lelassult, leállt a fogyás. Szóval csak jobb az eredeti napon belüli elosztás.

    Nem féltelek attól, hogy abbahagynád, már nagyon rákaptál az ízére a fogyásnak :)

    VálaszTörlés
  5. Jah, amit mondtam neked, hogy az ebédig bezárólag kellene megnyomni a kalóriákat, akár úgy is, hogy letudni az 1000-et, uzsira menne a 250 vacsira pedig a 150... De így is mindig tele vagyok délelőtt, és este kívánom a többet:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallod megjottem futasbol, betoltam a turmixomat (200kcal, mert nem feles vizzel csinaltam), aztan meg ehes voltam, igy megettem egy 175g-s bakony joghurtot (ujabb 100kcal), majd meg mindig ehes voltam, igy benyomtam 90g 2%os sonkat.
      Igy ha jol szamolom ma kb nem is futottam :D

      Törlés
    2. Egészségedre:)
      Nincs olyan h felesleges futás:)(as u may know that)

      Törlés
    3. De te igazából nem is a fogyás miatt futsz :)

      Törlés
    4. Én sem:D Engem kergetnek (Ketket) :)

      Törlés
  6. májusban a szülinapomon én is tortát fogok enni:P:P

    VálaszTörlés