"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. február 13., hétfő

Day #36 - vándornadrág

Az első hihető jel a fogyásra nálam mindig, ha Apu megjegyzést tesz. Vasárnap megdicsért, mondván, sokkal kisebb a hasam, megjegyezvén mellé, hogy nem akarta mondani, de már rendes "sörhasam volt". Mondtam neki, hogy "kabbe, ez max csokihas, de sör biztos nem:)" .
Szóval ez jólesett, mert mondhatja nekem akárki, Apunak nikkelezett a szemmértéke, és nagyon nem az az orrba szájba dicsérgetős fajta.
Ezen felbuzdulva elkértem Ketkettől azt a 2 nadrágját, amiket már nem tud hordani, mert egyszerűen leesik róla. Ezeket 85 kg-osan hordta. Felpróbáltam, arra számítottam, hogy talán bele tudom kanalazni magam ha kiszorítom az összes levegőt magamból. Nagy nagy meglepetés ért, mert mindkét gatyó jó rám, nem úgy ímmel ámmal, hanem rendesen passzol. Persze öv egyikbe se kell (még), ha fogyok még 5 kg-ot akkor is jók lesznek. Szóval jippiájéé. Megörökítettem tegnap a dolgot, ezt láthatjátok is alant. Mellesleg azt a pólót se hordtam már jó ideje, mert ciki, nem ciki, de felpöndörödött a hasamon....
Tegnap úgy készültem, hogy futunk egyet tesómmal, sajna annyira fájt már akkor 2 napja a fejem, hogy nem mentem el vele. Szerencsére mára a fájás elmúlt, így semmi akadálya a futásnak. Eljutottunk oda, hogy pont leszarjuk az időjárást, kell az a mozgás.
Hétvégén a kajálás siralmasan sikerült, gondolom a napi egyszeri evés nem túl diéta kompatibilis. Igyekszem visszaállni a normális kerékvágásba, és megenni ezt a nyomorult 1200 kalóriát 5 részletben.
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra, egymásra!

11 megjegyzés:

  1. Én már láttam ezt a fotót, de yay!:)) Annyira jó hogy tudod hordani, kár lenne ezért a gatyáért, amíg tudod hordd, amúgy is a tiéd volt eredetileg:)
    Vannak még ilyen gatyóim, amiket majd 84 környékén adok át:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, de nem volt jó rám, ezért kaptad meg te.:)
      Jól is jönnek majd a gatyók.
      Nincsen már meg az a 2 kék farmer, amit neked adtam egy pár éve?
      Tudod melyikbe akarok belefogyni először?Abba a régi kékbe, amin nincs zseb, és a hátulja fel van vágva. 78 kg-osan sokat hordtam. Tudod hol van az?

      Törlés
    2. Sejtem hol lehet, majd leszedem, sztem el van pakolva a felső gardróbba.

      Törlés
  2. annyira jó hogy tudjátok cserélgetni a cuccaitokat *.* bezzeg az én 2 nővérem mind 185 cm és 60 kg (fejenként 2 és 3 gyerek után) :(
    Titti: jól néz ki ez a gatya, vagány :) azért az 1200 elég kevés, azt illik betermelni legalább :D

    VálaszTörlés
  3. Hu, nővéreid iszonyú vékonyak lehetnek.

    Gatya köszöni a dícséretet:)Tegnap már megettem az 1200-őt, futás mellé még többet is megettem volna.

    VálaszTörlés
  4. Posztolj már vmit tesó, nem vagy aktív!

    VálaszTörlés
  5. So sorry, de nincs miről kinyilatkoztatnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de van, de van! :)
      lassan meres is meg minden :)

      Törlés
    2. bezony, holnap fotók, centik meg minden:)
      de ne várj sokat, 1x votlam futni csak az utóbbi 2 hétben:(

      Törlés