"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. július 10., kedd

185. napi képek és mérés

Megint eltelt egy hónap, gondoltam ideje lenne, egy mérést csinálni miheztartás végett. Heti 60-70 dkg-okat fogyogatok, ami teljesen rendben van számügyileg, bár a mindennapokban megélni keservesen lassúnak tűnik.
Úgy gondolom lassan elérek oda, ahol már minden kilogramm látszik (vagy minden 3), beiktatok a fotókhoz egy köztes állapotot, ami a 152. napi állás, mert 20 kg még szép, hogy meglátszik rajtam, ez nem is kérdés, de már az jobban érdekel, hogyan változom most 80 kg alatt.
Centikben elég gyengét produkáltam az előző hónaphoz képest, a kritikus helyeken semmi fogyást nem értem el, bezzeg a hátsóm és a csípőm tovább csökkent. Már most sincs fenekem:( Sokkal jobban örülnék, ha hasból, hátból és derékból menne a fogyás, persze ez még mindig nem kívánság műsor. Abban bízom, hogy a fogyásom tendenciája olyan lesz mint tesómé, neki is 73 kg alatt kezdett el keskenyedni a háta és a dereka. Csak tudjam kivárni.

Bocs a bikini miatt, anyáéknál szoktam napozni a kertben, ott maradt a zöld náluk, így nem teljesen autentikus az összehasonlítás (ami az én egyik vesszőparipám), de legalább a fazon teljesen egyezik. Btw mi sem mutatja jobban, hogy a melleim disszidáltak jobb helyekre, hogy a felsőm S-es, és ránézésre igen aprócska, ennek itt most nem örülünk:( Bár, minden rosszban van valami még rosszabb, így nem szabad a rossz elrontójának lenni, ezért mégiscsak örülök annak, hogy a mellek kicsik, de legalább helyesek:)
152. naphoz képest nem látok változást, csak a színem lett jobb.

Talán egy leheletnyi tónusjavulás látható mell alatt, ott jobb oldalon, az a 2 db bordacsíkocska.

Úgy unblock sokkal jobban levehető nálam a -20 kg oldalról mint elölről, nem? Bár a 152. naphoz képest itt semmit sem észlelek, max egy bolhafasznyi a hasaljából.

Ez a kép a kedvencem!Kár, hogy nincs mell feletti körméretem dokumentálva, mert szerintem itt látszódik némi hát keskenyedés, plusz a vállam és nyakam találkozása is ívesebb, ez kifejezetten tetszik.
Itt viszont már nyoma sincs a hát keskenyedésnek, előbbi is csak illúzió lett volna?Vagy másképp tartom magam?

Meg kell állapítanom, hogy még mindig nem nézek ki vállalhatóan bikiniben:( Ruhában szerintem már sokkal jobb a helyzet, ezért tudnak mindig elszomorítani ezek a képek. Várom a pillanatot, amikor már nem látom kövérnek magamat, nem a soványra hajtok, hanem a normálisra.
Azért nem esem túl nagy apátiába, a tavaly nyári nyaralós fotókat szoktam megnézni, ha túlzottan eluralkodik rajtam a de-qva-kövér-vagyok-még-mindig-bahhameg feeling.
Na melyik készült múlthéten?(a helytelen válaszadókat lefejeztetem:D)
73 kg körül jelentkezem megint fotókkal. Addig fogyjatok ti is:)

16 megjegyzés:

  1. A Crocs papucs mindig befigyel!!!!!!:)))))))))))))))))))
    Baszki teska, az a középső ruhás kép brutális!
    A hátad sok dunnyhát vesztett, és a segged tényleg mirinyónyi, s a feltett kezes fotókon a 152. napihoz képest valóban ott vannak azok a kis bordacsíkok, van változás azért, de 2,5 kiló annyira majd csak 70 alatt fog nagy változást adni.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem látszik a változás! :) Gratula csak így tovább! :) Bár már szerintem teljesen vállalható vagy bikiniben! :)

    VálaszTörlés
  3. pálmafááááááááááááááás sort!

    VálaszTörlés
  4. @Ketket: hülye papucs mindenhova betolakszik:D hát, 70 körül és alatt csak vmikor majd ősszel leszek:(

    @pipacs: köszönöm:) otthon a kertben vállalható kb:P :)

    @a.nna: örülök, hogy sikerült leszűrnöd a lényeget:DDD

    VálaszTörlés
  5. tök jól nézel ki, gratula! A kitartáshoz meg külön gratula.
    R. (Finno.)

    VálaszTörlés
  6. A képeken is látványos a változás (a két utolsó képet nézve is), és a centiken is. Gyönyörűen visszamentél normális testalkatúba, most már minden kiló látványos lesz.

    Összenéztem a centijeidet az én baba előtti adataimmal (mivel közel egymagasak vagyunk, és picit hasonló alkatúak, szerintem ez nem gáz), és azokból már láttam, hogy neked is szuper derekad lesz, mint Ketketnek! Már most kisebb a derékméreted, mint nekem valaha is volt, úgy, hogy a többi számunk közel hasonló, csak én akkor 69-70 kg voltam. 70 kg körül te már bomba alkat leszel, látványos derékkal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem orákulum vagy:)
      Érdekes, hogy az a pár centi magasság különbség is mennyi plusz kg-ot jelent nekem.

      Törlés
  7. Nagyon szépen alakulsz!

    Jól emlékszem, hogy te már viszonylag az elején elkezdtél futni? Hogy bírta a térded? Én most értem el a 98 kilót (bakker de gáz leírni...), nagyon szeretnék már futni, de félek hogy túlterhelem az ízületeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Tiktak!

      Én futok a január óta (akkor kezdtem 96,7 kg-al), de ezt azért általában nem ajánlják. Engem is óva intettek tőle, de makacsa vagyok, futni akartam. Egyelőre semmi hátulütőjét nem látom, soha nem fájt se a térdem, se a csípőm, se a forgóm.
      Alapvetően nem voltam "tunya" soha, lehet ezért, nem tudom. Meg persze hozzá kell tenni, hogy az első időben 9-10 perc alatt "futottam" 1 km-t, ami még kocogásnak is alig nevezhető.

      Nem gáz leírni a 98-at, csak le kell dobni belőle. Milyen magas vagy hozzá? Régebb óta cipeled a túlsúlyt, vagy mostanában hirtelen híztál meg?
      Ezt azért kérdezem, mert ha régóta cipeli a nagyobb terhet a szervezeted, akkor jobban hozzá vannak szokva az ízületeid a kiképzéshez. De legjobb lenne, ha legalább a háziorvosoddal konzultálnál futás ügyben, ha azt mondja OK, akkor mehetsz. Nem éri meg szétverni az ízületeidet ..
      Úszni viszont minden további nélkül úszhatsz, pl mint Laurana, ő 145 kg-ról kezdte ha jól emlékszem.

      Törlés
    2. 173 cm vagyok, 116 kg-ról indultam márciusban, azóta lement 18 kiló. Szülés után maradt rajtam nagyon sok, de (sajnos) már az egyetem óta 80-90 kiló körül mozogtam. Szóval elég régóta terhelem magam.

      A gimiben rengeteget futottam, imádtam, azért is hiányzik annyira. Most tényleg az úszás lenne a legjobb alternatíva, de nem szeretem sajnos.

      Köszi a tippet, megkérdezem a háziorvost, meglátjuk mit mond.

      Törlés
    3. Közben meglátogattam a blogodat, nagyon szépen haladsz!:)

      Ha valamikor futottál, akkor az nagyon jó, mert talán emlékszik a tested a mozgásra, az enyémnek nem volt mire:D

      Van célsúlyod is?Vagy csinálod amíg elégedett nem leszel magaddal?

      Törlés
    4. Köszi! :)

      Cél a 66 kiló (mert a 116-tól ez pont 50-re van, és olyan jól hangzott mikor elkezdtem), de őszintén szólva szerintem 75 alatt már nagyon boldog leszek. :) Heti 1 kg körüli fogyással ez karácsony környékére remélem el is érhető. És persze ahogy alakul az ember lánya, úgy változnak a célok is...

      Jó lenne a 38-40-es ruhákba beleférni, meglátjuk milyen súllyal lesz ez megvalósítható (gatyákban most épp 48-as a méretem, fölsőkben meg tök változó).

      Törlés
    5. Azért azt vedd figyelembe, hogy egy idő után nagyon le fog lassulni a fogyásod, én 80 alatt inkább csak heti fél kg-al számolnék.
      173 cm-rel és 75 kg-al már jól fogsz kinézni szerintem:) Persze lesz még rajtad felesleg, de az már erősen közelíti a normál testalkatot.

      Én azt vettem észre magamon, hogy mindig többet és többet akarok, anno ha valaki azt mondja nekem, hogy 76 kg leszek, nem kevesebb, ám tartósan, aláírom a papírját hezitálás nélkül. Most a bűvös 69-et várom, de egyre nehezebb fogyni, egyre lassabban megy, a minden napi motivációt sem olyan könnyű megtalálni és fenntartani.

      Törlés
    6. Hát igen, az biztos, hogy egyre többet kell tenni a fogyás ütemének fenntartásáért. Tényleg reálisabb a fél kilóval számolni, kicsit elszálltam, csak olyan jó csengése van annak, hogy "karácsonyra jól fogok kinézni". :)

      Nálam is az a szívás, hogy már több, mint 4 hónapja csinálom, többé-kevésbe rendíthetetlen vagyok, eszik előttem a sütit/pizzát/tésztákat én meg mosolygok. És közben tudom, hogy még kb. kétszer ennyi idő van hátra. Meg persze utána a súlyfenntartás.

      Törlés
  8. Gratulálok!!!! Véletlenül bukkantam a blogodra, és nem is olvastam végig de a fotók alapján látni mennyire sokat fogytál! Csak így tovább! Hajrá (:

    VálaszTörlés