"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. április 13., péntek

Day #96:

Szerdán nagy nagy áttörés történt, az ember eljött velem futni. Szerintem csak azért, hogy fogjam már be végre, ne unszoljam tovább:) De a lényeg, hogy Mr Világlustája felhúzta a futócipőjét, és megmozdult. Egész ügyes volt elsőre, eleve gyorsan fut (gyorsabban mint én), de kondija az nincsen, így a táv meglehetősen korlátozott volt. Mindenesetre körbedicsértem alaposan, remélem a héten ráveszem még egyszer. A futásról egyébként úgy nyilatkozott hogy idézem: "hát ez qva szar volt", én igyekeztem nem nagyon röhögni:) Emlékszem még az első lefutott kilométeremre, sokkal lassabb voltam, és 100x jobban vért akartam köpni mint ő, szóval azt gyanítom kis akarattal egész jó futó válhatna belőle.
Bemutatta azt is, hogy mi lenne a kényelmes tempó a lábának, úgy otthagyott engem 300 méteren mint a szél, ha akartam volna sem tudtam volna tartani vele az iramot, az már más kérdés, hogy 600 méter után beértem, mert közben ő elfáradt.
Persze ez előrevetíti, hogy nem tudunk majd a későbbiekben együtt futni, de majd ezen akkor nyiffogom ha ott tartunk.

Mostanában nagyon hanyagolom a kajás posztokat, pedig finomakat eszem, az új dilim a diétás müller tejberizs, fahéjas és meggyes, nyam nyam nyam. Több időt fordítok főzésre, mert az ember nagyon igényes a kajákra, igényli a változatosságot, és csak akkor eszik meg valamit, ha az esztétikus is. Hahh!Meg vagyok áldva:)
Mutatok pár fotót, amiket az utóbbi időben ettem.
Gombával töltött csirkemell, kusz-kusz, sali

Afrikai harcsa laskagombával (Na ez nem elég szép az embernek)

Olaszos fahéjas darálthusi+cukkini+barnarizs. Majdnem muszaka, ez marha finom:)

Karaj minimál light vajon+ zöldsali+az ott tejföl(lebukás)
Mikor leszek már 79,9 kg? - költői kérdés- *sóhaj*

11 megjegyzés:

  1. Tudod mi lesz? Összerakjuk a fiúkat 1 párba, meg mi is megyünk együtt, ők futkorászhatnak lihegve gyorsan, mi meg nevetve utolérjük őket:)

    A kajaképek tök jók, főleg h én ezekből mindből ettem és nyamifinooom.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz ötlet:)Főleg, ha előjön a versenyszellem bennük:)

      Törlés
  2. Hogy ezek milyen jol neznek ki... (ebed elott vagyok, de amugy is). Titti te egy tunder vagy h ilyeneket alkotsz Znek :)
    Es jaja, KetKet otlete tok jo :)

    VálaszTörlés
  3. És én még azt hittem, hogy K-val nehéz kaja terén... de olyan igénye, hogy az étel esztétikus is legyen, szerencsére még nem volt :)

    Mázlista vagy, hogy megy veled futni, nagyon jó érzés lehet!

    VálaszTörlés
  4. MC, ezek még nem is a macerások, imádja a rakott cuccokat, azokat több idő összepasszintani. De szerencsére szereti a zöldségeket, hajlandó megenni a barnarizst, annyira nem problémás, csak kell neki a változatosság és az esztétika. Anno én egy héten megettem 5x is a husi+pároltzöld rizs kombót zacskóban sütve, nála ez elképzelhetetlen...


    Boszi, hát mindegyik hímnek van kajaheppje általában..
    Ne szóljuk el, hogy jön velem futni, mert csak egyszer volt.

    VálaszTörlés
  5. Úúúú basszus dejólnéznek ki :D *nyálcsorgááás* :D Én sztem az életben nemvenném rá barátomat, hogy jöjjön velem futni:D Viszont múltkor felvetette, hogy eljárhatnánk konditerembe..bár ezt már felvetette kb 2hónappal ezelőtt is..azóta is látszik mennyire járunk :)))

    VálaszTörlés
  6. Hidd el, én hónapok óta puhítom...
    Vedd át az irányítást, és menjetek konditerembe:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Huhúúú barátka bevállalta, hogy holnap eljön velem futni :D Terepfutás lesz ráadásul, merthogy ő utcán nem akar futni, mert ott látják.. Ajánlom, hogy ne essen az eső, mert kíváncsi vagyok hogybírja...gázlenne ha jobban mint én mondjuk..:D
      Évfordulós együttfutás milyenromantikus..:)))

      Törlés
    2. YAY:)
      Ügyes vagy hogy rávetted:)
      Mi is voltunk futni tegnap az emberrel, megizzadt rendesen:D Nekem laza volt, de pár hét/hónap és fordul a kocka, szóval nem leszek dög:)

      Törlés
  7. jok a kepek ;)

    velem m* ugyanezen okbol nem jon futni. de teny, sokkal atletikusabb, mint en, ugyhogy valoszinu en ereznem magam kellemetlenul... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem lehetetlen az együtt futás. Erre tegnap jöttem rá, amikor is elindultunk 3an futni: Ketket, Ketket pasi és én. Ketket pasi edzettebb mint az enyém futás ügyileg, jön is velünk néha, de az úgy nézett ki eddig, hogy ő sokkal gyorsabban futott mint mi, ám nem bírta végig a távot abban a tempóban. Tegnap együtt futott velem Ketket pasi, felvette a tempómat (7:40-es ezrek), közben jól megbeszéltük, hogy neki ez ugyan lassú, de olyan tempó amit végtelenségig bírna, szóval tud sok kilométert így megtenni, és hosszútávon így tud majd az ő gyors iramában is megtenni 6-8-10 km-t. És amúgy meg totál feelinges volt:)))

      Törlés