"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. április 10., kedd

Day #93

Hello emberek!

Botrány, hogy milyen lanyha intenzitással írom a blogot. Rúgjatok seggbe.
Be tudok számolni róla, hogy tegnap, Húsvét Hétfőn  diéta off napot tartottam, azaz szétcsaptam magam sütikkel. De mondhatnám Lifetilt divatosan azt is, hogy megvolt az első töltőnapom:D
Három hónapja nem voltam ilyen fullon, mert jól szoktam lakni, de nem eszem magam álmosan nyögősre.  Azért meglepő, hogy 3 hónappal ezelőtt, ez a mennyiség zabálás ügyileg meg sem kottyant volna...Most meg olyan elégedetten simogattam a teli pocakomat mint egy kis-óvodás. A slussz poén pedig a ma reggeli mérlegeléskor érkezett: 82,9 kg, azaz pont 10 dkg-al kevesebb mint vasárnap reggel... Azért senki ne legyen olyan hülye, hogy azt hiszi, hosszú távon lehet anya sütikéiben dagonyázni, mert az fogyókúrás... Nekem ez belefért 3 hónap után, és kellett is, mert iszonyatosan ki voltam éhezve az édességre, de ennyi és nem több. Most tudom úgy folytatni a diétát, hogy nem csalok valami kis édességet minden nap az 1400 kcal-ba, mert telítődtem egy időre.

Jövőhét hétfőn lesz a 100. napom az új rendszeremben, akkor lesznek megint képek és méricske, mert legutoljára még 86 kg felett láttatok. Azt látom amúgy, hogy kicsit kezdek aránytalan lenni, kellene hogy fogyjon a hátam/felsőtestem, mert kezd túl keskeny lenni az alsó felem a felsőhöz képest, és kurvára nem akarok aránytalan kis díjbirkózó lenni...

Más téma.
Ugye tudjátok, hogy én is olvasom a Lifetiltet, és általánosságban jó dolognak tartom a kezdeményezést, ám nagyrészt cinikus wtf fejjel olvasom a sok parasztvakítást, amivel sikerült BT-nek fanatizálni az egyszerű tömegeket.Nem tudok elmenni a mai "A tilt közösség hajnalán" c. bejegyzés mellett szó nélkül.  Az, hogy kínok között tudok elolvasni egy ilyen jellegű írást az én bajom, nem kötelező jellegű a részvétel. Ámbár azt nagyon remélem, hogy rajtam kívül sokaknak feltűnik, hogy ugyan azt olvashatjuk, amit már ezelőtt legalább 12 alkalommal, majdnem copy paste formátumban.
Az rendben van, hogy nem kell orrba szájba reklámozni, hogy diétába kezd az ember, főleg hülyeség az első futás előtt ötvenezret kellékekre költeni, de itt tehetünk is egy pontot.
Az, hogy a környezeted egy az egyben egy rosszindulatú hátráltató gennygóc, egyszerűen nem igaz, még általánosításnak is gyenge, de legalábbis csak sajnálni tudom azokat az embereket akik ezt elhiszik, avagy ténylegesen ilyen környezetben élnek. Mert ha igen, akkor nem Lifetilt diétába kellene kezdeni elsősorban, hanem elhagyni a várost/országot, és olyan emberekkel körbevenni magad, akik nem csak lehúzni akarnak és hátráltatni.(Értsd: nem a súlyod a legnagyobb problémád az életedben!)
A legnagyobb emeletes faszság és elmegörénység, hogy egy precízen végrehajtott programtól faszább ember leszel. BULLSHIT! Könnyebb leszel 10-15-20 kgal, de ha előtte egy kis köcsög lúzer voltál nulla életcéllal és ambícióval, akkor ezután is az maradsz. Könyörgöm, a fogyás/mozgás/életmódváltás nem ad neked személyiséget ha előtte sem volt, egy programtól ezt várni kimondhatatlanul szánalmas.
A másik, hogy átmenni arrogáns "sikeremberbe", akinek szaros piszkavassal sem felérni az orrát, csak azért mert nem úgy néz már ki, mint egy teleszart zokni, egyszerűen nevetséges. Tuti nem fognak szeretni az emberek, ha úgy viselkedsz mint egy beképzelt faszkalap, csak azért mert rádmegy a 36-os blézer. Ha azt hiszed, hogy hosszútávon jó ha nem szeretnek mások, akkor legalább annak örülhetsz hogy igen sportos és hajlékony lettél, így kinyalhatod a saját segged....

A Lifetilt nagyon a közép-felső réteghez akar szólni, csak ott a bibi, hogy a valójában iskolázott/értelmes/sikeres emberek az első pillanatban átlátnak a szitán, és az ilyen fanaticmantra szövegekkel csak az agyatlan picsákat sikerül hülyére venni....

31 megjegyzés:

  1. Nájsz szisz:)) Szépen felhúztad magad, btw all ture!

    VálaszTörlés
  2. látom nem csak nálam dobta le az ékszíjat a bejegyzés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak örülök, ha többen vagyunk:)

      Törlés
    2. kiégek ezen a hatalmas ellentmondáson, hogy az ember olyan, mint a környezete (agree, madarat tolláról ugye) de hogy feszt ez megy a blogon, hogy azt ne merd hinni, hogy neked van barátod és támogató családod, mert tévedsz.. (ilyenkor amúgy megkérdezném BT-t, hogy ne haragudj már, akkor melletted nincsen senki és forever alone???) Érdekes mód amikor elértem az ideális testsúlyomat, de azt mondtam hogy én már pedig kockahasat akarok és továbbmegyek, akkor 1-2 kivétellel (akik btw nem barátaim, hanem 2havontatalálkozunk -lassan100kilósvagyok-ismerős) támogattak. Akik számomra fontosak MINDENKI, mégegyszer mondom MINDENKI támogatott. Barátaim jöttek, hogy menjünk együtt edzeni, anya elkezdte velem a diétát, stb stb.

      btw: kb 1 éve arról szólt a program, hogy indíts el egy blogot, reklámozd ismerőseid körében, hogy ha elbuksz akkor azt sok ember előtt tedd. Most meg csak szimplán kussolj, írj a senkinek, és majd a végén veregesd vállon magad..

      túl sok ilyen ideológiai ellentmondás kezd lenni a régi és új tilt között, és ez a bejegyzés gyönyörűen kiemeli ezt.

      Törlés
  3. Lol, latom legalabb te nem vetted be a fogalmazasgatlot, amugy /agree, maximalisan. Tokugyanezeket gondolom, meg ha a cikk alatt nem is sikerult ezt normalisan elnyokognom.
    A szovegen meg jot rohogtem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyesen fel tudom húzni magam olyanokon, amivel inkább nem is kellene foglalkozni.:)

      És még csomó dolgot nem is írtam le, mert nem tartottam ildomosnak kiföcsögni ide olyan infókat, ami aztán már abszolúte nem rám tartozik.

      Törlés
  4. Szia! Osztom a véleményedet! A Nőkről, ügy nagy általában és sem szoktam sok jót gondolni, de ami az említett bejegyzésben van, azért erős túlzás...
    A stílus sem olyan átütő mint régebben volt, habár én csak bő 1 hónapja akadtam a lifetilre, mintha a Fight Clubot majmolná (amit nagyon szeretek) átment volna Slim Clubba, megspékelve ismétlésekkel, haragszom rád és a világra valamint kiválasztott vagyok stílussal.
    Persze azt is elismerem, nem lehet mindenkinek megfelelni és mindig ujjat mondani is nehéz!
    Várom a fotóidat, hajrá, sok sikert továbbra is!:)

    VálaszTörlés
  5. Hát nekünk van egy nagyon fasza kis diétázós futós blogolós közösségünk, egytől egyik lányok vagyunk, és nem fikázzuk egymás háta mögött orrba szájba a másikat, hanem segítünk ahol tudunk. Szépen működik a dolog, és nem hinném, hogy mi lennénk a kivétel... Bahha is BT szemét rendesen, többször próbálta már szétrobbantani a kis csapatot...

    Köszi a jókívánságokat:)

    VálaszTörlés
  6. Jaj, szerintem is nagyon gáz volt a poszt. Az külön vicces, hogy BT azt hiszi, hogy a felső középosztályhoz szól a blogja, de valójában a fejében élő nőtípus inkább egy megkeseredett, pletykás műkörmösre emlékeztet.

    Ezzel együtt azt gondolom, hogy ha valakinek ez élete legnagyobb teljesítménye, hogy vasakarattal csirkerizst evett 70 napig, akkor igenis legyen rá nagyon büszke, csak van az a szint, ahol ennél azért többet is várhat az ember magától.

    VálaszTörlés
  7. Nekem minden barátnőm elmondja, hogy nekik így is tetszem, de ha fogyózom még büszkébbek rám és sosem gátolnának! BT félműveltségét egyik kedvenc mondatom tőle, a nőkről jellemzi: "én úgy alapjába véve ismerem a nőket..." HAHA Azt hiszem egy ilyet még Freud sem engedett meg magának. Arra viszont pont jó egy ilyen jelenség, hogy rendesen felhúzd magad és még jobban megbecsüld a normális barátaidat akikkel nem csak a sportmelltartókról és a szemét, bunkó, köcsög, elviselhetetlen, megbízhatatlan pasikról lehet beszélni.Lányok! Nem egy mellből meg egy seggből állunk! Az, hogy nem 100 kiló akarsz lenni, sőt az, hogy szép akarsz lenni természetes. De elsősorban ember vagy nem 50 kiló hús. :(

    VálaszTörlés
  8. Sőt még a nagymamám (aki mindig is igényes hölgy volt) azt mondta a diétámban "erkölcsileg maximálisan támogat" és minden kaját elpakol amikor megyek. Tehát nem csak gonosz, kövér nagyik vannak akik az udvaron körbe-körbe kergetnek a túróstáskával, és nem vesz minden barátnőd sunyin csoki illatú gyertyákat, hogy minél hamarabb elbukj és újra 200 kilós legyél. :-)

    VálaszTörlés
  9. Hát.. oda (meg úgy egyáltalán) én ugyan inkább már nem írok semmit kommentként, de veletek teljesen egyetértek. Örülök, hogy azoknak, akiknek _elvileg_ szól a blog (szóval nem a gyökkető kapacitású nőknek, akik valahogy ennek ellenére is mindig feltűnnek..bár férfiak is) van kritikai érzékük, és viszonylag ép érzelmi intelligenciával rendelkeznek.
    Szóval én örülök nektek.
    És remélem, BT elgondolkodik legalább egy kicsit. Mondjuk aszondja, el szokott a kritikán. Hát.. ámen.
    Egyébként további sok sikert mindenkinek.

    Schrödinger'sC

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó néha téged is látni, a hőskorban bírtam a kommentjeidet a LT oldalán!

      Törlés
    2. Köszi :) Még egy runtilttel lógok ennek az egésznek (jórégóta), de nem az én alkatomhoz megfelelő már ez így. Amikor kommentelni kezdtem, még nem volt ennyi zombi. Ha már egymás után balhézok össze emberekkel, az intő jel 2 dologra. Egyrészt, hogy egy pöcs vagyok és ideje dolgozni ezen :D, másrészt, hogy ez már nem az a hely, ahol lehetne jól eszmecserézni anélkül, hogy megmondanák a kis amőbák, mennyire negatív és támadó vagyok, mert nem bólogatok mindenre. Na mindegy, gondolom, mindenki más is épp így van ezzel. Azért remélem, nem ez a végső irány.

      SC

      Törlés
  10. bazz titti,a hajlekony resznel kifinomult holgyhoz nem illoen konkretam felnyeritettem <3 en leirtam kommentbe a velemenyem,mielott a te bejegyzesedet elolvastam,es orommel tolt el,hogy egy huron pendulunk.

    VálaszTörlés
  11. Azt azért szögezzük le, hogy a Lifetilt alapvetően egy jó dolog, ötletes kezdeményezés, és gyanítom BT sem akkora gyökér mint amekkorának tűnik a blog alapján, de rájött, hogy 2012-ben Magyarországon hogy lehet eladni ezt a diéta bizniszt. Igen bizniszt. Mert a nagy non-profit angyalka duma egy bullshit, ám ez nembaj, mert aki ennyi energiát fektet valamibe, kapja emg érte ami jár, de akkor legalább ne forszírozza az ellenkezőjét.
    Nah, elkanyarodtam. Szóval a LT jó, az LT-t körülvevő túlmisztifikált mantrajuice az amitől hányingert kapok.
    És mindenki legyen büszke magára ha sikerül kilépni a tunyacsápság börtönéből, és X idő alatt (nem 70 nap)gatyába ráznia magát, de könyörgöm a diétán túl is van élet, ne dőljünk be minden faszságnak.

    VálaszTörlés
  12. Na kommenteltem oda, itt nem írom le újra. Tittivel teljesen egyetértek, és örülök, hogy kimondtad, ami nekem csak halvány sejtésem volt, hogy ez a cikk már egy más intelligenciájú, illetve kritikai érzékű tömegnek szól. Olyan kicsit, mintha lemenne a pártok vagy szekták szintjére...

    Nyilván nem hagyom abba a LT olvasását ettől, de egyre kevesebbet várok tőle, ha marad ez az irány. Pedig korábban sokaknak ajánlottam. Ha így folytatódik, többet nem teszem, nem röhögtetem ki magam.

    VálaszTörlés
  13. Elnézést, hogy így névtelenül, de végtelen pclusta vagyok...nagyon szimpatikus a blog, mind a tulajdonosé, mind a kommentelőké, szoktalak Titeket sutyiba' olvasgatni, éppen ezért nem nagyon értem miért csak most "akadtatok" fenn a LT blogon...pár hónapja bukkantam rá, de amelyik cikkében konkrétan videóval ábrázolt szerencsétleneket tett közröhej tárgyává, azóta nem nagyon olvasom. Mást kiröhögni nem nagyságra, hanem pitiáner, kisstílű hülyegyerekre vall. (Amúgy tavaly óta fogytam egy raklapnyit, -15 kilánál akadtam a LT-re, de valahogy nem tudtam azt a stílust magamévá tenni, tulképpen az előtte-utána képek klasszak csak :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:)
      Szoktunk morogni máskor is egymás közt, csak nem tapétázzuk vele a blogokat, most ez így jött ki.

      Voltak régebben azért nagyon klassz bejegyzések, amik szóltak valamiről, nem csak úgy általában diétáról, sportról, slimekről,parasztvakításról hanem érdekes élettapasztalatok, azokat szerettem, még akkor is ha a stile ott sem volt matyóhímzés.
      A slimek eredményei most is érdekesek, kíváncsi leszek mi lesz belőlük...
      Kérdés hogy milyen irányba kíván elkanyarodni az LT, ha megy majd ez a fajta buta ember fanatizálósdi, és már nagyon idegesít, akkor max nem olvasom:) Végülis, a Lifetilt is csak egy blog, s mint ilyen pótolható.

      Törlés
    2. Nem akarom bántani a LT-et, mert sok értéket is hordoz magában a negatívumok mellett (olvasom a kezdetek óta). A stílus olyan, amilyen, kell a népnek a cirkusz, a nők jellemrajzával néha kénytelen vagyok egyetérteni. De mióta egyre nagyobb tömegekhez szól, azóta mintha kevesebb jót és több kellemetlent találnék benne :(

      Névtelen, nézd meg a kb. egy évvel ezelőtti bejegyzéseket, kíváncsi lennék, az is taszít-e.

      Törlés
    3. PrettyWitch! Igen, igazad van, a régebbi bejegyzések nem erről a vegytiszta diétanácizásról szólnak, bár a stílus (ami maga az ember ugyi :D) már akkor is önmagáért beszélt...persze lehet mondani, minek olvasom akkor :) az értékét, az elért eredményeit nem vitatom, csak mivel Ti nagyon más síkon gondolkodtok (ezt értsd pozitívan!), ezért furcsállom, hogy miért csak most akadtatok fenn ezeken a dolgokon, nem kötekedésből írtam...egyébként ha nem lenne LT, nem olvashatnálak Titeket, úgyhogy gyorsan abba is hagyom, és ha kibogarászom, hogyan kell normálisan beregisztrálni, remélem Névtelenből talán Anonym is lehetek :)
      (és még egy aprócska megjegyzés: vmelyik mostanában megjelent LT poszt kommentjében Titti kérdezett vmit, amire a fura ember annyit válaszolt: Ket, szólj a tesódnak ne kérdezzen hülyeségeket! de ezt inkább nem is kommentálom :)

      Törlés
    4. Jah, láttam, de nem szóltam rá semmit....A kérdés pedig jogos volt, azaz a beharagozott 3. generációs LT blogokban (aminek eleve nem is LT módszeres blog a nagy része, de ezt már nem is firtattam)miért van egy csomó a 2. generációként már bemutatott blog. A hiba nem az én készülékemben van:)
      A posztgyártási kényszerben nincs idő utána nézni rendesen a dolgoknak...

      Törlés
    5. Szerintem az lehet a megfejtés, hogy nem 3. generáció a poszt címe (emlékeim szerint) hanem új generáció 3 (vagyis az új generációról szóló 3. poszt). persze ettől lehetett volna normálisan válaszolni, de sebaj.

      Törlés
    6. Ez nekem eszembe sem jutott, ám így sem értelmes. Mert vannak közte olyan blogok is amelyek csupán 1-2 hete léteznek...mindegy, ez nem központi kérdés.

      Törlés
    7. Anonym: Én is a LT-nek köszönhetem a lányokat, nekik pedig a futásokat, szóval összességében az én életemet pozitív irányba változtatta meg. Ettől még kritikus maradok, de nem tudom/akarom zsigerből utálni.

      Törlés
  14. Szerintem BT jót szeretne, de megvannak a saját korlátai...Rettenetesen felszínes és olyan értékeknek tulajdonít teljes uralkodó rendezői elvet az életben ami bizony sokat jelent, de körülbelül mint az egészség olyan. Hálás vagyok, hogy egészséges vagyok de nem fogok fel alá rohangálni, hogy van karom, van lábam! Igen van, azért , hogy menjek és csináljak valamit. A minden nő hazug, gonosz szuka nézet pedig szinte szánalmas, ezért én sajnálom őt. A minden és a semmi veszélyes szavak mert nagyon ritkán igazak... Lányok köszönöm Nektek a blogokat nagyon jók vagytok és nagyon sok erőt adtok sok sunyiban olvasónak mint én ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúú Mivanmár!Minden egyes szavaddal egyetértek, iszonyú jól megfogalmaztad.

      És ne csak sunyiban olvass, kommentelj ügyesen sokat:)

      Törlés
    2. "A minden nő hazug, gonosz szuka nézet pedig szinte szánalmas, ezért én sajnálom őt."

      Bennem is mindig ez van, hogy szegény, miért nem tud normális nőkkel ismerkedni, mikor olyanok is vannak...

      Törlés
  15. Kedves lányok (és persze fiúk)! Elindítottam a blogomat, ha érdekel titeket néha nézzetek be! Köszönöm még egyszer a bátorságot amit adtatok! Remélem menni fog nekem is ami Ketketnek, Tittinek, Cicónak és a többieknek (részben vagy már teljesen) sikerült! http://klblogol.blogspot.com/ *Mivanmar*

    VálaszTörlés