"If you run, you are a runner. It doesn't matter how fast or how far. It doesn't matter if today is your first day or if you've been running for twenty years. There is no test to pass, no license to earn, no membership card to get. You just run." - John Bingham-

2012. április 17., kedd

101. napi mérés és képek

Remélem értékelitek, hogy ma reggel 6-kor keltem fél 7 helyett, csak azért hogy ti most megleshessétek hab testemet!:)
A képek egy kicsit bénábbak lettek a szokásosnál, és a szög sem mindenhol igazi, de panasz nincs, mert örülök, hogy a párom lefotózott egyáltalán, eddig ugye Ketket csinálta ezeket, de most szenyóság lett volna felcitálni őt hajnalban 6 db kattintásért....
Az élet és a mérleg kegyetlen dolog, kétszer kellett kierőltetni a pisit magamból, hogy sikerüljön abszolválni a 82,7 kg-ot, holott múlthéten konstans 82,3 kg voltam....Így az utóbbi 2 hétben csak 60 dkg-ot fogytam, ami szinte semmi, de sejtettem, hogy meglesz a böjtje az előző etap túlzott fogyásának. Úgy tekintek rá, mint a dolgok kiegyenlítődésére. Ennek megfelelően a centik sem mutatnak valami nagy csökkenést, a legtöbbet mellből - honnan máshonnan - abszolváltam. Cickók kezdenek lassan kincs ami nincs állapotot felvenni, mert hiába sok a 102 cm, annak nagy része tulajdonképpen a széles hátam. 

Úgy értékelem, hogy mindent egybevetve nagyon megérte ez a 101 kiskutya nap, egész jó ez a -14 kg, pont heti 1, normális ütem, ami vállalható hosszútávon. Folyamatosan jön a javulás olyan mértékben ami biztosítja a lelkesedést - vagy az elkedvetlenedés hiányát- ám mégsem leszek olyan, mint egy túltenyésztett sharpei. 

Mivel ez egy szeretem magam jellegű ego poszt, így kipimpőzném, mi az ami tetszik a fotókon:
  • szemből képen lehet látni, hogy szépül a váll vonalam, már nem annyira pufigömb, kicsit látszik a kulcscsontom is, bár ez annyira nem feltűnő.
  • ugyan akkora terpeszben állok, de már van lyuk rés hely a lábaim között elölről-hátulról egyaránt.
  • csípőnél sokkal jobban össze tudom húzni a bikinit, kevesebb zsinór kell, tiszta haszon:))
  • nem röhög: a köldököm már nem ovális hanem inkább kerek. Gondolom azért van, mert nem borul szét a hájtól annyira.
  • megvan a derekam helye! (note:be kellene iktatni annak is a mérését)
  • amit nem tudok megmutatni, de nagyon tetszik: soványabb az arcom, eltűnt a tokám nagy része, ez ugye mindenkinek jól áll:)
  • az egyetlen dolog, ami megnőtt és örvendek neki, az a haj, 101 nap alatt már ez is látványos:D
Na szóval, nem azért írtam le ezeket, mert már a strand sztárja vagyok, vagy elteltem önön nagyszerűségemmel. Nem, nem. Itt a lényeg, a változás, magamhoz képest, és hogy mindezt meg tudom látni, át tudom élni. Közhely, de ettől még igaz:  a pozitív dolgokra kell koncentrálni, mindenki jobban jár, én is, a környezetem is. 







Mindezek mellé vannak részek amikkel nem vagyok elégedett (nem bahom át magam), de ezt most nem részletezném, inkább arra kérnélek titeket, hogy a változatosság kedvéért ne azt írjátok le amit pozitív változásnak láttok, hanem ami nem franko. Nem lesz sértődés, promisz! Igazából nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy jól ítélem-e meg a rossz részeimet, és ha leírom, akkor már befolyásoltam az eredményt.

21 megjegyzés:

  1. A májad! az egyértelműen rossz:)
    Jót vigyorogtam a poszton szisz:) A képek jók, h vmi rosszat is mondjak, Z béna fotós:D
    Amiért a bőröd sokkal zarallabbnak tűnik mint iRL.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg mázlista vagy, mert szép egyenletesen van elosztva rajtad a a túlsúly, talán csak a hátadon van picit több. Van egy olyan érzésem, hogy ruhában már beértél a "normális" tartományba. Hajrá neked, hogy a köv. 100 napban lemenjen a maradék, hogy bikiniben is bombázó legyél ;). És csakazéris is gratula, nagyon szépen alakulsz!
    R. (Finnország)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Zugolvasó:)köszi, aranyos vagy, de renitens:)
      Lesz az még 200 nap is mire lemegy a maradék, bár már ott tartanék.

      Mi a normális tartomány ruhában? :)

      Törlés
    2. Hát egyrészt, hogy ruhában már szerintem nem mondanák rólad, hogy van mit lefogyni, másrészt már nem a dagiszekcióban kell keresgélned szerintem a ruhát (itt 44-> van külön "dagiszekció" a boltban)
      R.
      ui: és szerintem még 100 nap elég lesz, de meglátjuk mondta a vak :)(mondjuk úgy hogy a mozgás meg egy kis kajakontroll utána is marad, csak nem ennyire szigorú :))

      Törlés
  3. muszaj valami olyannal kezdenem, amire nem vagy kivancsi, de BIG UP! szerintem allatjol haladsz. en ugy latom, kicsit a borod feszessege sinyli ezt az egeszet, foket a combodon. viszont. amit en most kezdtem el latni magamon: a labam meg a fenekem hamar eltunt, meg nekem is van kulcscsontom, viszont a karom meg a hasam az semmit nem valtozott. eddig. szoval, ha van valami, amivel nem vagy elegedett, egyelore ne stresszelj ra, vagy ilyesmi, mert valtozni fog az is. megegyszer grat az eddigi eredmenyekhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mindenkinek a lábam tűnt fel, mint renyhe bőrű egyed, de szerencsére irl nem így néz ki, legalábbis nem ennyire gány:)Igazából a futástól a lábam a legizmosabb rajtam.
      Nem streszelek rá a problémás részekre, alapból nem olyan fajta vagyok.
      Igazából a hát-kar-fenék alja az ami a legrosszabbul fest.

      Törlés
  4. http://higgymagadban.blogspot.com/
    Szemmel lathatoan nagy a valtozas, akar mennyi is ez gramban, sokkal kisebb a feneked es a hasad is, mar egy kis szalkaasitas es erosites es kesz, tovabbi kitartast, ugyi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát amit a képeken látsz az nem a 60 dkg:DDDDD hanem 14 kg:D
      de levontam a következtetést:)

      Törlés
  5. Derekad:igen megvan és a fenekednél is lapul :) vagy hogy is írjam ott oldalt és szálkásodik a lábad is.. nem próbálnád ki a női fekvőtámaszt, szépen formálná a hátad és a karod, először a falnál majd lejjebb pl. asztal szélén ágy szélén, ha olyan, lépcsőkorlát... és szépen eltünteti a puklikat a hátadról, ami már alakul de gyorsíthatod ezzel a folyamatot.. :) és nőttél 2 cm, gratulálok!!!! én is - én is!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Halogató üzemmódban holnaptól kezdem már egy ideje a fegyencedzést a problémás részekre. Egyszer kellene csak nekifogni, de a lustaság a középső nevem. Jó kifogás somsem rossz...

      Jah, tényleg, elfelejtettem kitérni a magasságomra:D Középiskolás korom óta 170 cm-nek tudom magamat, de Húsvét Hétfőn megmértük magunkat Ketkettel, és mindketten 172 cm-k vagyunk...Csodás:)

      Törlés
  6. Nem tudok konkrét problémákat megjelölni, mert egy mázlista vagy, és szépen arányosan fogysz. A bőrhibákról meg kiderült, hogy valójában a fotós hibája :)

    Az utolsó előtti kép-pár olyan, mintha szó szerint mindenhol összementél volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nah, az ott pont egy csalóka kép. Nézd meg, a parketta szegélye nem esik egy síkba a 2 képen, és így a soványabbat még kisebbnek mutatja. Minél inkább egy vonalba esik a parketta szegély, annál autentikusabb az előtte utána kép. Néhol negatív, máshol pozitív irányban csal.

      Z nem fotózott olyan jól:(

      Törlés
  7. Szia!

    Szépen haladsz, nagyon látványos az eredmény! Szerintem nincs értelme olyat írni, hogy a karod vagy lábad nem frankó, mert úgysem onnan fogy az ember, ahonnan szeretne. Szóval csak keep up the good work! :-)

    VálaszTörlés
  8. Hát ki vagyok segítve veletek, mindannyiótokkal:D
    Btw köszi, igyekszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit tegyünk, ha nekünk tetszik a fejlődés mindenütt? :)

      Törlés
  9. Szia!
    Szerintem igazán látványos mindenhol és büszke lehetsz magadra. :-)
    Tutira nem sértődsz meg? :-) Én a derékra dolgoznék jobban, hogy szép homokóra legyél. Ez azért tűnt fel, mert nekem mindig a derekam és a hasam a kényes pont.

    VálaszTörlés
  10. Szia Vera, köszi:)
    Ugye nem dolgozok még sehova konkrétan, diéta van és futás. Sok a zsír még rajtam az "izomstimuláláshoz". Remélem későbbiekben fogyok derékból, nekem nagyon lassan indul onnan, jól látod:) Homokóra sosem leszek, túl tömb vagyok, vagy hogy is mondjam. Keskeny csípő, széles hát,alig derék. Igyekszem majd kihozni a legjobban az alapanyagból:))

    VálaszTörlés
  11. nagyon látványos, klassz fogyás! a derekadat meg ne sajnáld, akinek ilyen virgácsai vannak, annak éjjel-nappal miniben kéne flangálnia! :)

    (egy zugolvasó nem Finlandiából :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd ha fogytam még egy kicsit,és nem ér össze a combom, lehet veszek egy közepes hosszúságú szoknyát.

      Én ilyen nadrágos csaj vagyok, nincs szoknyám. Illetve, pár napja kotortam elő anyuéknál a gardróbból egy régi farmerszoknyát, ami jó rám, de a sípcsontom közepéig ér, elég furcsán áll szerintem, ha rövidebb lenne, jobb lenne.

      Törlés
  12. Nem tudok rosszat mondani. Feneked eltűnőfélben evezget, ismeretlen partok felé. Ez meg nem rossz, se nem baj. Látványosan menő vagy:P (bocs hogy ilyen fáziskésésben kommentelek, csak ritkán jutok géphez)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy 1000 a dolgod, köszi, hogy nézel rám:)

      A hátsó felem tényleg fogy, de nincs öröm üröm nélkül, mert ennek megfelelően plöttyed. Már az ember is észlelte az állagváltozást:(( Majd lesz vele valami:) Max majd szoros farmerbe pácolom magam, az jó lesz:)

      Törlés